Rufus Frederick Sewell

İsimli konu WH 'Sanat' kategorisinde, "...Gripin..." üyesi tarafından 14 Temmuz 2011 tarihinde yazılmıştır. Rufus Frederick Sewell hakkında bilgi ve tartışmalar.

  1. "...Gripin..."

    "...Gripin..." Yönetici

    Rufus Frederick Sewell (d. 29 Ekim 1967, Twickenham, Middlesex, İngiltere), İngiliz aktör. 2007 yılında Rock 'N' Roll oyunundaki rolü ile En İyi Erkek Oyuncu dalında Laurence Olivier tiyatro ödülünü almış ve 62. Tony Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu dalında ödüle aday gösterilmiştir.
    Filmografi

    * 21 (1991)
    * Gone to Seed (1992)
    * Dirty Weekend (1993)
    * A Man of No Importance (1994)
    * Middlemarch (1994) (TV)
    * Cold Comfort Farm (1995)
    * Hamlet (1996)
    * Dangerous Beauty (1998)
    * Dark City (1998)
    * Martha, Meet Frank, Daniel and Laurence (1998)
    * At Sachem Farm (1998)
    * Illuminata (1998)
    * In a Savage Land (1999)
    * Bless the Child (2000)
    * Arabian Nights (2000) (TV)
    * A Knight's Tale (2001)
    * She Creature (2001) (TV)
    * Extreme Ops (2002)
    * Helen of Troy (2003) (TV)
    * Charles II: The Power and the Passion (2003) (TV)
    * ShakespeaRe-Told: The Taming of the Shrew (2005) (TV)
    * The Legend of Zorro (2005)
    * Tristan and Isolde (2006)
    * Paris, je t'aime (2006) (Père-Lachaise arrondissement)
    * The Illusionist (2006)
    * Amazing Grace (2006)
    * The Holiday (2006)
    * Downloading Nancy (2008)
    * John Adams (2008) (TV)
    * Vinyan (2008)
    * Eleventh Hour (2008-2009) (TV dizisi)
    * The Pillars of the Earth (2010) (TV)
    14 Temmuz 2011
    #1
  2. Rufus Frederick Sewell Cevapları

soru sor

Rufus Frederick Sewell