resimlere yazı yazmak istiyorum acil yardım?!

İsimli konu WH 'Yazılım Genel' kategorisinde, gisemcik üyesi tarafından 12 Haziran 2007 tarihinde yazılmıştır. resimlere yazı yazmak istiyorum acil yardım?! hakkında bilgi ve tartışmalar.

  1. ya lütfen yardım edin resimlerimin üstüne yazılar yazmak istiyorum lütfen biri bana bunula ilgili bi PROGRAM önerebilir mi çok ihtiyacım war LÜTFEN:(:(:(

    ya lütfen yardım edin NOLUR ! ! !:(:(:(:(:(:(:(

    ya lütfen allahıınızı seviyosanız yardım edin:(
    12 Haziran 2007
    #1
  2. resimlere yazı yazmak istiyorum acil yardım?! Cevapları

  3. Üzerine yazı yazmak istediğin resmi paint ile aç. Sonrası resimde.

    [​IMG]
    13 Haziran 2007
    #2
  4. çok teşekür ederim ama bunun bir de değişik programı warmış
    13 Haziran 2007
    #3
  5. Ben genelde bunu kullanıyorum. Öyle bi program bilmiyorum bilsem yazardım. :uzgun:
    13 Haziran 2007
    #4
  6. Çok çokta önemli bir şey değil istediğin.
    Arkadaşın dediği gibi paintte de olur.
    Power Point tede yapabilirsin...
    İstersen word'e kopyala resmini (üzerini sağ tıklayıp resim araç çubuğundan resmi arkaplan yapıp) yazıyı üzerine yaz.
    Ben ACDSee programını kullanıyorum (Resim düzenleme programı) Full sürümünü bulabilirsen , foto düzenleme bölümünden resme ne istersen yap :)

    Başarılar...
    13 Haziran 2007
    #5
  7. Paintte de oluyo ama genelde fotoshopla yapıyolar diye biliyorum ben !
    13 Haziran 2007
    #6
  8. ewt pazint iyi oluyo
    19 Haziran 2007
    #7
  9. Genelde photoshop'ta yaparım..Macromedia Fireworks'lada yapabilirsin. :)
    19 Haziran 2007
    #8
  10. Adobe Photoshop Macromedia Fireworks ve Corel Draw'lada yazabilirsin
    19 Haziran 2007
    #9
  11. evet en iyi yöntem photoshop olur benceede
    19 Haziran 2007
    #10
  12. En iyisi photo shop yazıya efektte verebiliyosun ;)
    28 Haziran 2007
    #11
  13. yha nası oluyo cidden bnada yardım edin
    9 Nisan 2008
    #12
  14. dediklerinizden bişe anlamıyom ztn :(
    9 Nisan 2008
    #13
  15. arkadaşım yazı yazacağın resimi paint ile aç sol görev çubuğundan A yı seç ye altta 2. seçeneği seçip yaz. o kadar nesini anlamadın ki.
    10 Nisan 2008
    #14
  16. of yha paintt e olmuyo kötü oluyo
    10 Nisan 2008
    #15
  17. :) program download istegi yaparsan bulursun mod'dan...
    10 Nisan 2008
    #16
  18. mod ?.......
    11 Nisan 2008
    #17
  19. Bunun bir programı yokmu yaw
    2 Ağustos 2008
    #19
  20. güzel olmamış ben nce ya
    kusura bakma ama neyse yinede elerine sağlık kardeş
    1 Eylül 2008
    #20
soru sor

resimlere yazı yazmak istiyorum acil yardım?!

Alakalı Aramalar:

  1. resimlere yazı yazmak istiyorum acil yardım

    ,
  2. word de resmin üstüne yazı yazma

    ,
  3. Resimlerimi wepe göndermek istiyom

    ,
  4. resme yazı yazma,
  5. word resim üzerine yazı yazma