Müge Oruçkaptan

İsimli konu WH 'Sanat' kategorisinde, "...Gripin..." üyesi tarafından 14 Temmuz 2011 tarihinde yazılmıştır. Müge Oruçkaptan hakkında bilgi ve tartışmalar.

  1. "...Gripin..."

    "...Gripin..." Yönetici

    Müge Oruçkaptan, (d. 1940, Varto), Kocaeli Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı, sunucu.

    Gazi Üniversitesi Teknoloji Eğitimi Seramik Bölümü mezunu olan Oruçkaptan, önce TRT'de daha sonra özel tv kanallarında sunuculuk yaptı. Televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı. Seslendirme çalışmaları da yapan sanatçı, son dönemde alışılagelenin aksine kamera karşısından tiyatroya geçerek Çığır Sahne'de Vagina Monologları adlı oyunda oynadı. Otel İstanbul adlı filmde müzik yapımcılığını yaptı. Faaliyete bir türlü geçemeyen MG ajansın sahibidir. Kanal T de Tv Programı yapmaktadır.

    Filmografisi

    Ayrılık - 2009
    Umut - 2008
    Hasret - 2006
    Kül - 2006
    İki Aile - 2006
    Annenin Oyunu - 2006
    Hafız - 2006
    Anne Ya da Leyla - 2005
    Otel İstanbul - 2005
    Ayva Sarı Nar Kırmızı - 2004
    Aşkımızda Ölüm Var - 2004
    Gelin - 2003
    Keje - 2002
    Samyeli - 2000
    Tirvana - 2000
    Propaganda- 1999
    Şara - 1999
    Bücür Cadı - 1999
    Bir Filiz Vardı - 1998
    İntizar - 1997
    Deli Divane - 1997
    Hüznün Yüzü - 1997
    İlk Aşk - 1997
    Canısı - 1997
    Anılardaki Sevgili - 1996
    Sahte Dünyalar - 1995
    Mirasyediler - 1995
    Süper Baba - 1993
    14 Temmuz 2011
    #1
  2. Müge Oruçkaptan Cevapları

soru sor

Müge Oruçkaptan