Mine Teber

İsimli konu WH 'Sanat' kategorisinde, "...Gripin..." üyesi tarafından 14 Temmuz 2011 tarihinde yazılmıştır. Mine Teber hakkında bilgi ve tartışmalar.

  1. "...Gripin..."

    "...Gripin..." Yönetici

    Mine Şenhuy Teber, (d. 1961, Kıbrıs), Sinema ve dizi oyuncusu.

    1989 yılında Bizimkiler dizisiyle kamera karşısına geçerek, sanat hayatına başlayan Teber, çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almış, televizyonda eğitici program sunuculuğu görevinde bulunmuştur.

    Filmografisi

    Geniş Aile - 2009
    Sessiz Gemiler - 2007
    Gönül - 2006
    Hadi Uç Bakalım - 2003
    Hayat Bilgisi - 2003
    Kısa Devre - 2002
    Duruşma - 1999
    Yazlıkçılar - 1993
    Bizimkiler - 1989
    14 Temmuz 2011
    #1
  2. Mine Teber Cevapları

soru sor

Mine Teber