Meral Konrat

İsimli konu WH 'Sanat' kategorisinde, "...Gripin..." üyesi tarafından 14 Temmuz 2011 tarihinde yazılmıştır. Meral Konrat hakkında bilgi ve tartışmalar.

  1. "...Gripin..."

    "...Gripin..." Yönetici

    Meral Konrad (Meral Konrat), (d. 11 Mart 1963, Karaman), sinema ve dizi film oyuncusu.

    Marmara Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İçmimarlık Bölümü'nde eğitim gören Konrat, öğrenciliğinin ilk yıllarında reklam filmlerinde rol aldıktan sonra sinemaya geçti. Oynadığı ilk filmle ödül kazanması üzerine bu meslekte yoğunlaştı. Oyunculuğun yanı sıra, mankenlik, sunuculuk, klip yönetmenliği, yapımcılık, senaryo yazarlığı gibi deneyimleri olan sanatçı, İtiraf Ediyorum adıyla bir de albüm çıkardı. Ayrıca 1994 yılında yayın hayatına başlayan Vitrin programını 2004 yılına kadar tam 10 sene boyunca TGRT'de sundu Uzun süredir çeşitli TV kanallarında çeşitli formatlarda program sunuculuğu yapan Meral Konrat şu anda Karadeniz TV'de hafta içi her sabah 10.00'da ünlü konuklarını ağırladığı bir sabah programı sunmaktadır.

    Ödülleri

    2. Ankara Film Şenliği, 1989, Umut Veren Yeni Oyuncu, Üçüncü Göz

    Meral'in selen ve Aybüke diye 2 kızı vardır.

    Filmografisi

    Zehir ve Şifa - 2005
    Elveda - 2003
    Yaz Aşkım - 1998
    Kader - 1995 (yapımcı-oyuncu)
    Kesişme - 1995
    Oy Deposu - 1994
    Kadere 45 Var - 1994
    Arayış - 1993
    İşgal Altında - 1993
    Kederli Yıllar - 1993
    Tahmine - 1993 (Azerbaycan)
    Sarı Çiçek Sokağı - 1992
    Anasının Kızı - 1992
    Karanlığın Sonu - 1991
    Yalı - 1990
    Allahım Sen Bilirsin - 1989
    Oyunun Sonu - 1989
    Gülbeyaz - 1989
    İsa, Musa, Meryem - 1989
    Doktorlar - 1989
    Üçüncü Göz - 1988
    14 Temmuz 2011
    #1
  2. Meral Konrat Cevapları

soru sor

Meral Konrat

Alakalı Aramalar:

  1. kader meral konrat