Mehmet Keskinoğlu

İsimli konu WH 'Sanat' kategorisinde, "...Gripin..." üyesi tarafından 14 Temmuz 2011 tarihinde yazılmıştır. Mehmet Keskinoğlu hakkında bilgi ve tartışmalar.

  1. "...Gripin..."

    "...Gripin..." Yönetici

    Mehmet Keskinoğlu (d. 1945 - ö. 3 Mayıs 2002), Türk tiyatro,sinema ve seslendirme sanatçısı .

    İstanbul Şehir Tiyatroları, Ankara Sanat Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu gibi topluluklarda çalışan sanatçı, TRT'de Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz adlı dizide (1973) başrol oynadı. AST'ta yönetmen yardımcılığı görevinde de bulundu.

    Filmografisi

    Yağmur Beklerken - 1992
    Şöhret Budalası - 1975
    Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz - 1973
    Açlık - 1974
    Aç Gözünü Mehmet - 1974
    14 Temmuz 2011
    #1
  2. Mehmet Keskinoğlu Cevapları

soru sor

Mehmet Keskinoğlu