Levent Sülün

İsimli konu WH 'Sanat' kategorisinde, "...Gripin..." üyesi tarafından 12 Temmuz 2011 tarihinde yazılmıştır. Levent Sülün hakkında bilgi ve tartışmalar.

  1. "...Gripin..."

    "...Gripin..." Yönetici

    Levent Sülün (d. 8 Kasım 1975, İstanbul), Sinema ve dizi film oyuncusu, seslendirme sanatçısı.

    Sanat hayatına 1995 yılında Çiçek Taksi dizisiyle başlayan Levent Sülün, oyunculuk ve seslendirme sanatçılığı yapmaktadır. Sanatçı ayrıca reklam filmlerinde de rol almaktadır.

    Filmografisi

    Hırçın Kız Kadife - 2009
    Geniş Aile - 2009
    Ve Merhaba Kainat: Nazım Hikmet - 2009
    Benim Annem Bir Melek - 2008
    Ateş Ve Barut - 2008
    Gece Gündüz - 2008
    Dudaktan Kalbe (dizi)- 2007
    Semum - 2007
    İmkansız Aşk - 2006
    Acemi Cadı - 2006
    Doktorlar - 2006
    Kabuslar Evi: Bir Kış Masalı - 2006
    İki Aile - 2006
    Kayıp Umutlar - 2005
    Gümüş - 2005
    Madagaskar - 2005
    Hırsız Polis - 2005
    Bir Dilim Aşk - 2004
    Aşkımızda Ölüm Var - 2004
    Büyük Yalan - 2004
    Avrupa Yakası - 2004
    Kahraman İnekler - 2004
    Gece Yürüyüşü - 2004
    Kalp Gözü - 2004
    Omuz Omuza - 2004
    Mühürlü Güller - 2003
    Estağfurullah Yokuşu - 2003
    Kampüsistan - 2003
    Alacakaranlık - 2003
    Başımıza Gelenler - 2002
    Seni Yaşatacağım - 2002
    Beşik Kertmesi - 2002
    Çifte Bela - 2001
    Bana Şans Dile - 2001
    Tatlı Hayat - 2001
    Benimle Evlenir misin - 2001
    Evdeki Yabancı - 2000
    Dadı - 2000
    Kimyacı - 2000
    Günaydın İstanbul Kardeş - 1999
    Pokemon : İlk Film - 1999
    Yasemince - 1997
    Ruhsar - 1997
    Böyle mi Olacaktı - 1997
    Baba Evi - 1997
    Eltiler - 1997
    Tatlı Kaçıklar - 1996
    Çiçek Taksi - 1995
    12 Temmuz 2011
    #1
  2. Levent Sülün Cevapları

soru sor

Levent Sülün