Leman Çıdamlı

İsimli konu WH 'Sanat' kategorisinde, "...Gripin..." üyesi tarafından 12 Temmuz 2011 tarihinde yazılmıştır. Leman Çıdamlı hakkında bilgi ve tartışmalar.

  1. "...Gripin..."

    "...Gripin..." Yönetici

    Leman Çıdamlı (d. 1 Ocak 1932), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

    1974'te sinema filmi çekilen ve televizyon dizisi olarak da ekranlara gelen Kaynanalar adlı yapımda canlandırdığı "Nuriye Kantar" tiplemesiyle tanınır.

    Filmografisi

    Aşk Oyunu (2005)
    Sen Ne Dilersen (2005)
    Cennet Mahallesi (2004) - Suna
    Büyükannenin Konağı (2003) - Büyükanne
    Şöhretler Kebapçısı (2003)
    Bedel (2000) - Meryem
    Yasemince (1997) - Zehra
    Gülşen Abi (1994) - Naciye
    Nasreddin Hoca (1993)
    Çılgın Aşıklar (1993)
    Mahallenin Muhtarları (1992) - Seher
    Varyemez (1991) - Melek
    Zehir Hafiye (1989) - Zeynep'in Halası
    Bıçkın (1988) - Osman'ın Ninesi
    Kaynanalar (1988) - Nuriye Kantar
    Aşkın Gözü Kördür (1987)
    Perihan Abla (1986)
    Kahkaha Marketi (1986) - Kabzımal Cemile
    Bizim Kız (1977) - Toto Karaca seslendirmesi
    Bülbül Ailesi (1976) - Asiye
    Kaynanalar (1975) - Nuriye Kantar
    Nöri Gantar Ailesi (1975) - Nuriye Kantar
    Kanlı Deniz (1974) - Tonyalı'nın Karısı
    Köyden İndim Şehire (1974) - Ali Rıza'nın Karısı
    Kaynanalar (1974) - Nuriye Kantar
    12 Temmuz 2011
    #1
  2. Leman Çıdamlı Cevapları

soru sor

Leman Çıdamlı