Kim Cattrall

İsimli konu WH 'Sanat' kategorisinde, "...Gripin..." üyesi tarafından 13 Ağustos 2011 tarihinde yazılmıştır. Kim Cattrall hakkında bilgi ve tartışmalar.

  1. "...Gripin..."

    "...Gripin..." Yönetici

    Kim Cattrall (d. 21 Ağustos 1956), İngiliz asıllı Kanadalı oyuncu.

    [​IMG]

    Sex and the City dizisindeki Samantha Jones rolü ile tanınır. Bu rol ona bir Emmy Ödülü adaylığı,bir de Altın Küre kazandırmıştır.

    Filmografi

    Rosebud (1975)
    Deadly Harvest (1976)
    Tribute (1980)
    Ticket to Heaven (1981)
    Porky's (1982)
    Police Academy (1984)
    Turk 182 (1985)
    City Limits (1985)
    Hold-Up (1985)
    Big Trouble in Little China (1986)
    Mannequin (1987)
    Smokescreen (1988)
    Masquerade (1988)
    Midnight Crossing (1988)
    The Return of the Musketeers (1989)
    Good Night, Michaelangelo (1989)
    Honeymoon Academy (1990)
    The Bonfire of the Vanities (1990)
    Star Trek VI: The Undiscovered Country (1991)
    Split Second (1992)
    Breaking Point (1992)
    Above Suspicion (1995)
    Live Nude Girls (1995)
    Unforgettable (1996)
    Where Truth Lies (1996)
    Exception to the Rule (1997)
    Baby Geniuses (1999)
    15 Minutes (2001)
    Crossroads (2002)
    The Devil and Daniel Webster (2004)
    Ice Princess (2005)
    The Tiger's Tail (2006)
    Sex and the City: The Movie (2008)
    Miss January (2009)
    The Ghost (2010)
    13 Ağustos 2011
    #1
  2. Kim Cattrall Cevapları

soru sor

Kim Cattrall