Hazal Şenel

İsimli konu WH 'Sanat' kategorisinde, "...Gripin..." üyesi tarafından 12 Temmuz 2011 tarihinde yazılmıştır. Hazal Şenel hakkında bilgi ve tartışmalar.

  1. "...Gripin..."

    "...Gripin..." Yönetici

    Hazal Şenel (d. 17 Haziran 1992, İstanbul, Türkiye), Türk tiyatro ve dizi oyuncusu.

    Paten, yüzme ve voleybol gibi sporlar yapmaktadır. Ayrıca tiyatro oyunlarında oynamakta, bale eğitimi almakta ve Halk oyunları ile ilgilenmektedir. Bir çok tiyatro oyununda oyunculuk yapmıştır.

    İlk olarak atv'de yayınlanan Sinem Kobal'ın başrolünde oynadığı Selena adlı dizide Kıvılcım Aykar adlı bir karakteri canlandırmıştır. Ardından Show TV'de yayınlanan Türk Malı adlı güldürü dizisinde ailenin kız çocuğu olan Melodi Kuzu'yu oynamıştır.

    Filmografi

    Selena (Kıvılcım Aykar) 2006
    Osmanlı Cumhuriyeti (Kasiyer Kız) 2008
    Türk Malı (Melodi Kuzu) 2010

    Oynadığı Reklamlar

    Halley 2009
    Maylo 2008
    12 Temmuz 2011
    #1
  2. Hazal Şenel Cevapları

soru sor

Hazal Şenel

Alakalı Aramalar:

  1. hazal senel hsyat