Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Yiğit Olamayanlar Ermeni Soykırımını Fransızların Kabul Etme Girişimine Yanıt”

Türkiye ve Ulu Önder Atatürk kategorisinde ve Kurtuluş Savaşı forumunda bulunan Yiğit Olamayanlar Ermeni Soykırımını Fransızların Kabul Etme Girişimine Yanıt” konusunu görüntülemektesiniz.<div align="center">YİĞİT OLAMAYANLAR</div> <div align="right">“Ermeni Soykırımını Fransızların Kabul Etme Girişimine Yanıt”</div> Sömürgeci Avrupa’nın tarihi insanlığın yüz karası soykırımlarla doluyken, her ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Türkiye ve Ulu Önder Atatürk > Kurtuluş Savaşı

Yiğit Olamayanlar Ermeni Soykırımını Fransızların Kabul Etme Girişimine Yanıt”

Sitemap Liseler HaritaG Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et
Yiğit Olamayanlar Ermeni Soykırımını Fransızların Kabul Etme Girişimine Yanıt”


 

Alt 10-13-2006, 12:14 PM   #1
 


Standart


<div align="center">YİĞİT OLAMAYANLAR</div>

<div align="right">“Ermeni Soykırımını Fransızların Kabul Etme Girişimine Yanıt”</div>

Sömürgeci Avrupa’nın tarihi insanlığın yüz karası soykırımlarla doluyken, her hangi bir ulusa yakışmayacak biçimde, olağanüstü pişkinlikle öne sürülen dayanaksız savlar, Avrupalıların yiğit değil, yiğit olamayan düşman karakterini bir kez daha gündeme getirdi, bu durum tarih boyunca hiç değişmiyor, değişmeyecek de, her gün bunun kanıtını yaşıyoruz, yaşayacağız da, en mert halleri mezarda ki halleri, biliyoruz ve Avrupa Uydurma Birliğine karşı duracağız.
Her zaman horoz olmayı düşlemiş, ama ulusal tarihi boyunca tavukluktan kurtulamayan Fransa! Kurtuluş savaşımızda; tüm Anadolu Türk’lerince değil, bir avuç sivil Türk’ün yabayla ordunuzu kovaladığında ayaklandırdığınız Ermenileri nasıl da bırakıp kaçtığınız, soluğu arkanıza bakmadan Paris’te aldığınız, hala belleklerimizde alayla anımsadığımız bir anıdır. Tarihsel kininizi, eskiden de yaptığınız gibi, Ermenileri kullanarak kusmaktasınız ama inanın bizim siklette değilsiniz. Uyduruk savlarınızı yasalaştırırken; tarih boyunca her coğrafyada soykırım uygulanmış ama yine de 300 milyon kalmış biz Türk’lerin kendi aralarında dayanışma içine giremeyeceği hesabı yaptığınızı, kendinize değil, basın-yayın da dahil olmak üzere içimize yerleştirdiğiniz yerli işbirlikçilerinize güvendiğinizi, iç hainleri beslediğinizi biliyoruz. Ama size yakın tarihi ve 16. yüzyılı anımsatmak, belki kendi gerçeğinizi size kavratır, kuş olmadan uçmaya kalkmazsınız, kaldı ki kuş olsanız bile havada mutlaka bir Türk Kartalına rastlar, tüyünüzü yoldurursunuz.
Osmanlı İmparatorluğunun bölünmesinden ötürü sizin payınıza düşen Kahraman Maraş’a, devşirme beş bin kişilik ordunuzla geldiğinizde, iki bin Ermeni yardakçıyla ne kadar kendinize güvenliydiniz. Oysa Türk Ordusunun değil, Sütçü İmamın kurşunuyla başlayan 850 Anadolu’lu Türk direnişçi işinizi görmeye yetti, üstelik de bir o kadarınızın daha işini görebilirlerdi.
Ulu Türk Mustafa Kemal Atatürk tarafından desteklenen, Maraş Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti başkanı Aslan Bey’e ait direniş bildirisini anımsarsınız, “ Vatanımız, tek kişi kalana kadar düşmana teslim olmayacaktır, her şey göze alınmıştır”. 31 Ekim 1919 tarihinde Sütçü İmamın çektiği tetikle başlayan direniş, şubatın ikinci haftasında bitmişti, toplam 3,5 ayda işinizi Türk ordusu değil, Anadolu’lu Türk Ulusu bitirdi.
16. yüzyılda yazılan “ Sen ki France (Fransa) vilayetinin kralı olan Francesko’sun ( I. Fransuva)” diye başlayan betiği anımsarsınız. Annelerinizin, Babalarımızdan yardım istemesi, o tarihte hiç onurunuza dokunmuyordu üstelik övünç kaynağınızdı, ama şimdi ağırınıza gidiyor ve tarihsel öç peşindesiniz. Anne düşes Dangolem’in yardım isteğine her Türk gibi Muhteşem Kanuni Sultan Süleyman da yanıt vermiş, sizi esir alan Alman’ların başı -imparator değil- Şarlken, korkudan elçilerini göndermişti ve yıllık ‘30 bin Duka’ vergi vermeyi kabul etmişti.
Daha geçen yıl Avusturya, tarihte Türkleri gözlemek üzere kurulan kulelerin gözcü görevlilerinin kadrolarını kaldırdı, biliyoruz bizden bu kadar korkuyorsunuz, haklısınız.
Anımsarsanız Baş Öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü kızdırdığınızda az kalsın çizmeyi giyecekti, hem de Türkiye Cumhuriyeti 15 milyonken, ağır bir savaştan çıkmışken, yorgunken, korkmakta haklısınız, biliyorsunuz, Orta Asya Kartallarının bir tek yaralısı bile, sizin bir çok taburunuza pençesini geçirir hatta çocukları bile.
Bölündüğümüzü sanmayın! Ulusal sorunlar söz konusu olunca, satılık ve hainlerin dışında ki her Türk’ün düşünce ayrımları biter ve birlik içinde ayağa kalkmayı bilir.
Sevinmeyin! Türkiye Cumhuriyeti’ndeki sivil toplum örgütlerinin tümü sizden değil, uşaklığa karşı olanlar size de yeter, 7 Acuna da.
Türk milletine, Türk milletinin sivil toplumlarına, Avrupa’da ki Türk milletinin çocuklarına hatta tüm Acunda ki Türklere, kendini Türk kabul edenlere sesleniyoruz! Mezarda ki şehit dedelerimizin torunları olarak, şanlı tarihimize gölge düşürmemek için, Anadolu’nun topraklarını ağlatmamak için, başlangıç olarak, Fransa ile her hangi biçimde ilişkisi olan her malı boykot edelim.
Sevr’i uygulamak isteyen karanlık güçlere karşı ilk adım olarak “Milli Savunma Bakanlığı”mızın adını “Ulusal Savaş Bakanlığı” olarak değiştirmeyi teklif ediyoruz. “Ulusal Savaş Bakanlığı”nın yalnızca ordulardan değil, kültür, ekonomi ve Askeriyeyi kapsamak üzere savaşın her türünden sorumlu olması, yeni stratejiler üretmesi gerekmektedir, Ergenekon’dan çıkıp, Avrupa’da, Amerika’da at koşturan, bu kıtaların göklerinde süzülen atalarımızın torunlarına yakışan budur. Küçücük Anadolu toprağına bizi barındırdığı için minnetlerimizi sunuyoruz ama karındaşlarımız esaret altındayken gevşeklik bize yakışmamaktadır, biz kabuğumuza çekildikçe, son Türk yaşadıkça diğer ulusların rahat durmayacakları, yaramazlık peşinde koşacakları açıktır, öz topraklarımıza –ki Kamçatka’dan Macaristana- sahip olmanın, buna göre Türkiye Cumhuriyetimizi yapılandırmamızın zamanıdır.
Oyak, adı Renault olan konserve kutuları ile olan işbirliğini en kısa zamanda bitirip, Renault yerine kendi özgün arabalarını üretmelidir.
Yalnızca ulaşım değil, her alanda Yurdun üretimin iyiye götürmek için, Türkiye’yi – ki sınırları Kamçatka’dan Macaristana kadardır- doruklara taşımak için üreten ve tüketen ele ele vermelidir.
Dilde arınma hızlandırmalı, Arapça ve Farsça da içinde olmak üzere tüm karışımlardan kurtulunmalıdır.
Türkologların araştırmalarına kaynak ayrılmalı, tarihimizi tüm Acunun Türklerine ulaştırmalıyız.
Türkiye Cumhuriyetinin Üniversitelerinde, Kurum ve Kuruluşlarında Yabancı dil ayrıcalığına ivedilikle son verilmelidir.
Milli Eğitim Bakanlığının ödeneği artırılmalı, gerçek tarih ve Eğitim verilmelidir.
Sağlık Bakanlığının ödeneği artırılmalıdır, verdiği hizmet insanlığa örnek olmalıdır.
Araştırma ve Geliştirme etkinliklerine ayrılan ödenekler artırılmalıdır.
Türkiye Cumhuriyeti Ulusal politikasını sürdürecek görünürde bağımsız çalışan, güçlü sivil toplum örgütü kurmalı ve Acunun en kritik/stratejik coğrafyalarında bu örgütün şubelerini açmalıdır.
.
.
.
.
Türk Ulusu her şeyin en iyisini EN AZ diğer Uluslar kadar hak etmektedir, bu hakkı tarihinden, şehitlerinden, genlerinden almaktadır. Kısaca her Türk kendi alanında, Yurdumuz için “ daha ne üretmeliyiz”i yaşamalıdır. Atalarımız kendileri için değil bizler için yaşadı, düşünce üretti, bilimi-tekniği geliştirdi, barbar yeryüzüne –sahte tarihte anlatılanın aksine- uygarlık yaydı, şehit oldu, bu durumda bize düşen de Atalarımızın bize bıraktıkları kalıtın (mirasın) benzerini hatta daha da iyisini yapmaktır.
Mantık kullanarak mucizeler başarılamaz, Mustafa Kemal Atatürk mantık kullansaydı, bugün Türkiye Cumhuriyeti mucizesini yaşayamazdık. Türkler mucizelere alışıktır. Bize yakışan da budur. Ve tarihte ve bu gün, her ülke, her ulus, her birey kendine yakışanı yapıyordu, yapmaktadır, yapacaktır.
Yol Gösterici Ulu Türk Mustafa Kemal ATATÜRK’ün; TARİHİ ÖVÜNÇ DOLU, TERTEMİZ, ŞANLI TÜRK ULUSUNA açtığı / gösterdiği
YOLUMUZ AÇIK OLSUN.

<div align="right">Mehmet Refik YÜCEL
SIRYAD Fahri Başkanı
DİİD Fahri Başkanı
DDDSK Fahri Başkanı

mehmetrefikyucel@yahoo.com

Linkler sadece üyelere.... Üye ol]
Linkler sadece üyelere.... Üye ol]
www.dddsk.org.tr</div>

Alt 02-05-2007, 08:46 PM   #2
 


Standart Ce: Yiğit Olamayanlar Ermeni Soykırımını Fransızların Kabul Etme Girişimine Yanıt”

Arkadaşım yazın harika olmuş çok duygulandım tebrik ederim...

Dediğin gibi hala Sömürgeci mantık güden Batı Devletleri bunu değişik yollarla yapıyorlar..Bizi dilimizden kültürümüzden tarihimizden dinimizden soğutup onlara benzememizi istiyorlar..

Hala okullarda okutulan ingilizce derslerinde özellikle de anadolu ve fen liselerinde verilen ingilizde ders eğitimleri bize ne ingilizce öğretebiliyor ne de Türkçeyi unutmamamızı sağlıyor...Sonoçta öğrendiğimiz saçma sapan bir ingilizce bunun adına Tarzanca da diyebiliriz..Öğrendiğimiz ne ders oluyor ne de ingilizce oluyor..

Avrupa Birliği adındaki hristiyan klübüne girmek için bu kadar çabalamamızı da anlayabilmiş değilim...Bizi almayacaklarını açıkça söylüyorlar..bize bizi zor duruma düşürecek yasalar çıkartmak mecburiyetinde bırakıyorlar...

Tüm bunların amacı ne olabilir..?? ..Doğuda Kafkasya da ki Türk devletleriyle iyi ve yakın ilişkiler kurmayan, dışdünyaya kapalı ,kendi içine dönük, pasif bir Türkiye oluşturmak olabilir mi??

Başımıza geçen sözde bizi temsil eden bazı insanlar bu kör ve ileriyi göremeyen mantıklarıyla ülkeyi nereye götürüyor farkedemiyorlar mı?

Aradan seneler seneler geçecek ve Tarihte Türkiye nin dış ve iç politikalarıyla ilgili konulara bunlar yazılacak, Türkiyenin çıkarcı batı toplumuna güvenip onca seneyi boşa geçirdiğini okuyacak çocuklarımız...

Geçmişi tamamen çıkar politikasına dayanan bir çok batı ülkesine bu denli yaklaşmak güvenmek ne ölçüde doğrudur..
Biliyoruz ki eğer bu ülkeler iyi bir şey yapıyorsa bile kesin bir çıkarları vardır..

Bakınız bir örnek vereyim..

80li yıllarda Ecevit basbakan iken ABD deki dünya bankası Türkiye ye sözde iyilik yapmak için para yardımında bulunacağğını söylüyor..O zamanki politikacılar bunun amacını düşünüp hesaplayamıyorlar..Ama bakınız ki dünya bankası parayı veririz ama bazı şartlarımız var diyor..
Bu parayı veririz ama bizim dediklerimize yatırım yapabiirsiniz bizim dedilerimizi alabilirsiniz..bizim istediğimiz gibi kullanmak zorundasınız...
söylenen bu ...yani mesela bu parayla Süt Tozu alabilirsiniz ve iç piyasaya satabilirsiniz...ve istatistiklere göre 80li yıllarda Süt üretimi aşıdı derecede düşmüştür ve hayvancılık yapanlar büyük zararlara uğramıştır..

yani görüyoruz ki bu ülkeler iyiliği bile kendi çıkarları uğruna yapıyorlar..

Alt 02-05-2007, 08:55 PM   #3
 


Standart Ce: Yiğit Olamayanlar Ermeni Soykırımını Fransızların Kabul Etme Girişimine Yanıt”

Sözde Ermeni soykırımı hakkında da bir iki şey söylemek istiyorum..

Avrupanın Amerikanın ve Ermeniler ile onların yalakası olan bazı ülkelerin ısrarla Türkiye den izin alıp bilim adamlarını göndermesi ve sayısız araştırmaların yapılmasına rağmen Türkiye sınırları içinde 1 tane bile Ermeni toplu mezarı bulunamamıştır..

Ama bakınız ki Türkiye de en son bulunanla birlikte 9 tane Türk toplu mezarı vardır..

Yani bir soykırım varsa bile onu yapan Ermenilerdir..Türkler böyle bir şey yapmadıkları gibi Türk tarihi araplardan gelen aşırı islami anlayışa ragmen hoşgörüsü ile bit çok topluma kendini sevdirmiş hristiyanlar bile bir çok yerde topraklarının Türkler tarafından fethine çok sevinmiş ve mutlu huzurlu yaşamışladır..

Tarihleri sokıyımla sömürgeyle dolu olan bazı milletlerin çıkıp Ermeni vatandaşların oyunu toplamak be tamamen Türk düşmanlığı yapmak için bunu ısıtıp ısıtıp ortaya çıkarmaları çok büyük bit gaflettir..


Etiketler: , ,


Seçenekler


Yiğit Olamayanlar Ermeni Soykırımını Fransızların Kabul Etme Girişimine Yanıt”

Türkiye ve Ulu Önder Atatürk kategorisinde ve Kurtuluş Savaşı forumunda bulunan Yiğit Olamayanlar Ermeni Soykırımını Fransızların Kabul Etme Girişimine Yanıt” konusunu görüntülemektesiniz.<div align="center">YİĞİT OLAMAYANLAR</div> <div align="right">“Ermeni Soykırımını Fransızların Kabul Etme Girişimine Yanıt”</div> Sömürgeci Avrupa’nın tarihi insanlığın yüz karası soykırımlarla doluyken, her ...


Yiğit Olamayanlar Ermeni Soykırımını Fransızların Kabul Etme Girişimine Yanıt” konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
“WoW” yazan “Wow” Kazanıyor... korsanhack Oyun Genel 1 11-10-2007 10:31 PM
Nasanin Fotoğrafına İslam Alimlerinden Yanıt. ∂αяк_αηgєℓ Genel Sohbet 14 09-10-2007 10:34 PM
Erdoğan'dan Baykal'a sert yanıt ! Shady08 WH Haber Bülteni 0 12-26-2006 07:57 AM
Beşiktaş kulübünden şike iddialarına yanıt ustamcan Beşiktaş 3 07-31-2006 01:16 AM
KABUL EDEMEM umut111 Şarkı Sözleri 2 07-01-2006 01:15 AM

Saat: 01:56 PM


c="http://s32.sitemeter.com/meter.asp?site=s32webhatti" alt="Site Mete

Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 ©2008, Crawlability, Inc.