Havuç Tatlısı - Havuç Tatlısı Tarifi

İsimli konu WH 'Damak Tadı' kategorisinde, kızılmaske üyesi tarafından 6 Ekim 2007 tarihinde yazılmıştır. Konu Özeti: Havuç Tatlısı - Havuç Tatlısı Tarifi. Havuç Tatlısı - Havuç Tatlısı Tarifi Malzemeler: 500 g havuç 1,5 çay bardağı toz şeker 6-7 adet sade pötibör bisküvi Yarım çay bardağı fındık... Burma Tatlısı - Burma Tatlısı Tarifi Bonbon Tatlısı - Bonbon Tatlısı Tarifi ...

  1. Havuç Tatlısı - Havuç Tatlısı Tarifi

    Malzemeler:
    500 g havuç
    1,5 çay bardağı toz şeker
    6-7 adet sade pötibör bisküvi
    Yarım çay bardağı fındık kırığı
    1 poşet Dr. Oetker Krem Şanti
    1,5 çay bardağı soğuk süt
    2 yemek kaşığı hindistancevizi

    Hazırlanışı:
    Havuçları rendeleyip şeker ile birlikte suyunu çekinceye kadar ( 5-10 dakika ) pişirin. Soğuduktan sonra ufalanmış bisküvi ve fındık kırığını ilave edin. Karıştırıp 20x25 cm ölçülerindeki kalıba yayın.

    Krem şantiyi süt ile çırpın ve havuçların üzerine yayın. Hindistan cevizi serpin ve buzdolabında 3-4 saat dinlendirin. Dilimleyerek servis yapın.
    6 Ekim 2007
    #1
  2. Havuç Tatlısı - Havuç Tatlısı Tarifi Cevapları

soru sor

Havuç Tatlısı - Havuç Tatlısı Tarifi