Skoda Tour de France ortaklığını uzattı!/ 19 Kasım Skoda Auto, efsanevi bisiklet yarışı Tour de France ile 2004 yılında başlattığı ortaklığını 4 yıl daha uzattı. Skoda'nın 2008-2011 yıllarını kapsayan ortaklık anlaşması, turun organizatörü olan Amaury Sport Organization (A.S.O.) ile imzalandı.
Skoda Auto’nun, buz hokeyi dünya şampiyonasına 15 yıldır yaptığı sponsorluğun yanında Tour de France ortaklığı da, şirketin sponsorluk ve iletişim stratejisinin başlıca unsurlarından birini oluşturuyor.
Konu ile ilgili açıklama yapan Skoda Auto İletişiminin başında bulunda Martin Lauer; “Bizim bisiklet sporuna olan ilgimiz ve özellikle ‘Tour de France’ ile devam etmekte olan ortaklığımız, en iyiler ile bir ekip oluşturma yönündeki uzun dönemli stratejimizin bir parçasıdır ve bu, bir yandan marka bilinilirliğini ve görünürlüğünü artırırken, diğer yandan da ürünlerimizin birinci sınıf kalitesini de gözler önüne sermektedir” dedi.
“Tour de France” ile olan ortaklık, A.S.O. tarafından Paris – Roubaix yarışı başta olmak üzere Fransa ve Belçika’da organize edilen belli sayıda yarışmanın desteklenmesini içeriyor. |