Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan > Kefenin Cebinde konusunu görüntülemektesiniz.KEFENİN CEBİNDE Zenginin biri ölümüne yakın, biri doktor, biri papaz, diğeri avukat üç yakın arkadaşını çağırmış yanına... Bir ricada bulunmuş: ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| KEFENİN CEBİNDE Zenginin biri ölümüne yakın, biri doktor, biri papaz, diğeri avukat üç yakın arkadaşını çağırmış yanına... Bir ricada bulunmuş: �300 bin dolarlık tasarrufum var... Bunu öteki dünyaya götürmek istiyorum. Ama kimseye güvenemiyorum. Size şimdi 100'er bin dolar vereceğim. Bu paraları ne olur ben gömülürken kefenimin iç cebine koyuverin.� Demiş. Adam ölmüş. Üç arkadaş verdikleri sözü yerine getirmişler. Bir süre sonra doktor vicdan azabına yakalanmış. Diğer iki arkadaşını çağırarak: �Hastanenin acil ihtiyacı vardı... Onun için 100 bin doların 20 bin dolarını hastaneye sarfettim, kefene 80 bin koydum.� demiş. Papaz: �Ben de aynı günahı işledim... Paranın yarısını kilisenin inşaatına ayırdım. Kefenin cebine 50 bin dolar koydum...� Avukat: �Ben sözümü aynen yerine getirdim... Kefenin cebine 100 bin dolarlık çek koydum!..� | |
| Seçenekler | |
| |
Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan > Kefenin Cebinde konusunu görüntülemektesiniz.KEFENİN CEBİNDE Zenginin biri ölümüne yakın, biri doktor, biri papaz, diğeri avukat üç yakın arkadaşını çağırmış yanına... Bir ricada bulunmuş: ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| KURTLAR VADİSİ IRAK Artık Cebinde 3GP Formatında | ensevgiliye | Cep Telefonları Genel Yardım ve Paylaşım | 10 | 07-03-2008 10:38 AM |
| Edip Başer'in istifası cebinde | Shady08 | WH Haber Bülteni | 0 | 05-21-2007 03:52 PM |