Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

> Kefenin Cebinde

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan > Kefenin Cebinde konusunu görüntülemektesiniz.KEFENİN CEBİNDE Zenginin biri ölümüne yakın, biri doktor, biri papaz, diğeri avukat üç yakın arkadaşını çağırmış yanına... Bir ricada bulunmuş: ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Komik Şeyler > Komik Fıkralar

> Kefenin Cebinde

Sitemap Liseler HaritaG Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et
> Kefenin Cebinde

Alt 12-28-2007, 12:40 AM   #1

Standart > Kefenin Cebinde

KEFENİN CEBİNDE

Zenginin biri ölümüne yakın, biri doktor, biri papaz, diğeri avukat üç yakın arkadaşını çağırmış yanına... Bir ricada bulunmuş:

�300 bin dolarlık tasarrufum var... Bunu öteki dünyaya götürmek istiyorum. Ama kimseye güvenemiyorum. Size şimdi 100'er bin dolar vereceğim. Bu paraları ne olur ben gömülürken kefenimin iç cebine koyuverin.� Demiş.
Adam ölmüş. Üç arkadaş verdikleri sözü yerine getirmişler.

Bir süre sonra doktor vicdan azabına yakalanmış. Diğer iki arkadaşını çağırarak:
�Hastanenin acil ihtiyacı vardı... Onun için 100 bin doların 20 bin dolarını hastaneye sarfettim, kefene 80 bin koydum.� demiş.

Papaz: �Ben de aynı günahı işledim... Paranın yarısını kilisenin inşaatına ayırdım. Kefenin cebine 50 bin dolar koydum...�

Avukat: �Ben sözümü aynen yerine getirdim... Kefenin cebine 100 bin dolarlık çek koydum!..�

Seçenekler

> Kefenin Cebinde

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan > Kefenin Cebinde konusunu görüntülemektesiniz.KEFENİN CEBİNDE Zenginin biri ölümüne yakın, biri doktor, biri papaz, diğeri avukat üç yakın arkadaşını çağırmış yanına... Bir ricada bulunmuş: ...

> Kefenin Cebinde konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
KURTLAR VADİSİ IRAK Artık Cebinde 3GP Formatında ensevgiliye Cep Telefonları Genel Yardım ve Paylaşım 10 07-03-2008 10:38 AM
Edip Başer'in istifası cebinde Shady08 WH Haber Bülteni 0 05-21-2007 03:52 PM

Saat: 09:50 PM

c="http://s32.sitemeter.com/meter.asp?site=s32webhatti" alt="Site Mete