Aşk & Sevgi kategorisinde ve Güzel Sözler forumunda bulunan Atilla İlhan"Ağustos Çıkmazı" konusunu görüntülemektesiniz.Ağustos Çıkmazı Beni koyup gitme, n'olursun Durduğun yerde dur Kendini martılarla bir tutma Senin kanatların yok Düşersin yorulursun Beni koyup ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Ağustos Çıkmazı Beni koyup gitme, n'olursun Durduğun yerde dur Kendini martılarla bir tutma Senin kanatların yok Düşersin yorulursun Beni koyup koyup gitme, n'olursun Bir deniz kıyısında otur Gemiler sensiz gitsin bırak Herkes gibi yaşasana sen İşine gücüne baksana Evlenirsin, çocuğun olur Beni koyup koyup gitme, n'olursun Konu hate_ask tarafından (12-27-2007 Saat 01:27 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | #2 |
| eline saglık tesekkürler | |
| | #3 |
| eline saglık | |
| | #4 |
| paylaşım için sağol | |
| | #5 |
| paylasım için saol | |
| | #6 |
| PayLaşım İçin SaoL !! | |
| Seçenekler | |
| |
Aşk & Sevgi kategorisinde ve Güzel Sözler forumunda bulunan Atilla İlhan"Ağustos Çıkmazı" konusunu görüntülemektesiniz.Ağustos Çıkmazı Beni koyup gitme, n'olursun Durduğun yerde dur Kendini martılarla bir tutma Senin kanatların yok Düşersin yorulursun Beni koyup ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| """"Atatürk'ün Ingiliz Kumandana Cevabı""""" | cadawra | Türkiye ve Ulu Önder Atatürk | 35 | 07-02-2008 03:16 AM |
| Atilla İlhan Hayatı - Atilla İlhan Eserleri | yuni1 | Edebiyat - Türkçe | 2 | 02-19-2008 11:14 AM |
| Ağustos Çıkmazı | ProOf | Şiirler | 0 | 12-10-2007 06:24 PM |
| """Beş Dakikalık da Olsa, Barış Benimle""" | breakerturk | Aşk & Sevgi | 0 | 12-03-2007 07:01 PM |