Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

> Neden Düşmüş

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan > Neden Düşmüş konusunu görüntülemektesiniz.Hocanın karısı ölmüş.O da kalkış,bir dulla evlenmiş,Ama kadın durmadan eski kocasını metheder,anlatırmış.Bir gece yatmışlar kadın başlamış "eski kocam şöyleydi,böyleydi"diye anlatmaya..Hocanın ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Komik Şeyler > Komik Fıkralar

Maşaallah > Neden Düşmüş

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

> Neden Düşmüş

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 12-27-2007, 01:41 AM  
Standart > Neden Düşmüş

Hocanın karısı ölmüş.O da kalkış,bir dulla evlenmiş,Ama kadın durmadan eski kocasını metheder,anlatırmış.Bir gece yatmışlar kadın başlamış "eski kocam şöyleydi,böyleydi"diye anlatmaya..Hocanın sabrı taşmış,kadını bir tekmede aşağı atmış.Kadıncağız şaşkın;
"-Ne yaptın hoca"?
"-Ben bir şey yapmadım.Senin rahmetli,benim rahmetli, bir de biz dört kişi yatağa sığamadık.Herhalde ondan düştün..

Seçenekler

> Neden Düşmüş

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan > Neden Düşmüş konusunu görüntülemektesiniz.Hocanın karısı ölmüş.O da kalkış,bir dulla evlenmiş,Ama kadın durmadan eski kocasını metheder,anlatırmış.Bir gece yatmışlar kadın başlamış "eski kocam şöyleydi,böyleydi"diye anlatmaya..Hocanın ...

> Neden Düşmüş konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kötü yola düşmüş kızın resimleri(+18) MadgerM Komik Resimler 15 05-17-2008 07:40 PM
Kirpiklerine Yıldız Düşmüş ProOf Resim Galerisi 6 03-10-2008 01:41 PM
hık demiş burnundan düşmüş ProOf Resim Galerisi 6 02-26-2008 01:36 PM
Prangası Düşmüş Gecenin Kyren Şiirler 0 12-03-2007 08:39 AM
Pardon şarkınız düşmüş Kyren Şiirler 0 12-03-2007 07:47 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:59 AM .