Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Bilgisayarın Özellikler Penceresine Resim Eklemek

Yazılım kategorisinde ve Resimli Program Anlatım forumunda bulunan Bilgisayarın Özellikler Penceresine Resim Eklemek konusunu görüntülemektesiniz.arkadaslar baslıktanda anlasıldıgı gibi bilgisayarım ozellikler penceresine resim ekleme gelelim konuya gorev 1: bilgisyarda oeminfo.ini dosyasını arayıp buluyoruz. değiştiriyoruz içindeki ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Yazılım > Resimli Program Anlatım

Maşaallah Bilgisayarın Özellikler Penceresine Resim Eklemek

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 12-26-2007, 05:30 PM  
Standart Bilgisayarın Özellikler Penceresine Resim Eklemek

arkadaslar baslıktanda anlasıldıgı gibi bilgisayarım ozellikler
penceresine resim ekleme gelelim konuya
gorev 1:
bilgisyarda oeminfo.ini dosyasını arayıp buluyoruz. değiştiriyoruz içindeki şeyleri..

sonra bunu degiştirdikten sonra bu dosyayı(adını degiştirmiyoruz adı oeminfo olarak kalıyo)C:\WINDOWS\system32 klasorunun içine atıyoruz işlem 1 tamam gelelim ikiye
gorev 2:
sonra 128x128 piksellik bir resim yapıp bunu kayıt ediyoruz isminide "oemlogo" koyuyoruz (tırnaklar yok)burda dikkat edelim resmi kayıt ederken .bmp uzantılı kayıt
edin sonra bu resmi yine C:\WINDOWS\system32 klasorunun içine atın işlem bitmiştir
bu kadar basit artık bilgisayarım sagtus ozellikler ve logonuzu sol altta gorebilirsiniz
kolay gele..

Bu resim yeniden boyutlandırıldı.Çubuğa tıklayarak normal boyutlarını görebilirsiniz.Orjinal boyutu 718x531

Signatürü

Etiketler: , , , , , , , , , ,

Seçenekler

Yazılım kategorisinde ve Resimli Program Anlatım forumunda bulunan Bilgisayarın Özellikler Penceresine Resim Eklemek konusunu görüntülemektesiniz.arkadaslar baslıktanda anlasıldıgı gibi bilgisayarım ozellikler penceresine resim ekleme gelelim konuya gorev 1: bilgisyarda oeminfo.ini dosyasını arayıp buluyoruz. değiştiriyoruz içindeki ...

Bilgisayarın Özellikler Penceresine Resim Eklemek konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bazı Bossların Özellikler SmackThat Knight Online 8 01-01-2008 09:50 AM
> Anlatım Biçimi ve Özellikler ReAlWaN Edebiyat - Türkçe 0 11-18-2007 10:47 AM
Bilgisayarım Özellikler penceresine kendi logonuzu ekleyin!!!! C-Ronaldo Program Download 4 08-06-2007 06:13 PM
Artık Winamp Ayak Bağı Olmasın...Konusma Penceresine Kumanda Yerlestiriyoruz :) Anti_pkk MSN ve Live Messenger 9 11-18-2006 08:14 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:09 PM .