Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan GERÇEK İKİ YÜZLÜ KEDİ !!!!!!!!! konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşlar bende bu olayı gazeteden okudum ve benim kameramla fotoğrafını çektim pc kameramın çözünürlüğü çok iyi olmadığı için güzel çıkmadı ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| arkadaşlar bende bu olayı gazeteden okudum ve benim kameramla fotoğrafını çektim pc kameramın çözünürlüğü çok iyi olmadığı için güzel çıkmadı ama neyse ben konuya döneyim Amerika, üç gün önce doğan bu minik kedi yavrusunu konuşuyor. Annesinin beş yavrusundan biri olan bu yavru kedi diğerlerinden çok farklı. Çünkü onun iki yüzü var; yani dört gözü, iki burnu ve iki ağzı var... Doktorlar, Florida eyaletinde dünyaya gelen bu yavru kedinin iki ağzının tek bir yemek borusunu beslediğini söyledi. Uzmanlara göre, iki haftada erken doğan bu yavru bunca özelliğine rağmen normal kediler gibi büyüyüp yaşayabilecek kediyi görmek isteyenler Linkler sadece üyelere.... Üye ol] üstteki linke tıklasın | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan GERÇEK İKİ YÜZLÜ KEDİ !!!!!!!!! konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşlar bende bu olayı gazeteden okudum ve benim kameramla fotoğrafını çektim pc kameramın çözünürlüğü çok iyi olmadığı için güzel çıkmadı ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| İki yüzlü kedi ! | NuKeBoY | Genel Sohbet | 13 | 07-14-2007 09:20 AM |
| KEDİ PROGRAMI | gokhan_pesimist | Program Download | 3 | 02-19-2007 09:48 AM |
| Hayal Yüzlü Kız | erdener | Aşk & Sevgi | 4 | 12-04-2006 02:27 PM |
| KEDİ KATLİAMI | mr. special | Komik Şeyler | 5 | 09-10-2006 12:15 PM |
| DELİ KEDİ | 7294936 | Komik Şeyler | 27 | 03-25-2006 06:15 PM |