Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan Yine Bahar Geliyor konusunu görüntülemektesiniz.Yine bahar geliyor seni özlüyorum sen varsın baktığım her yerde güneş batıyor akşam oluyor Azrail yine kapımın önünde. Elimde sigaram ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Yine bahar geliyor seni özlüyorum sen varsın baktığım her yerde güneş batıyor akşam oluyor Azrail yine kapımın önünde. Elimde sigaram gözümde yaşım her nefeste ben ağlamışım ama ne faydası var bu haykırışın ben sensiz ha ölmüş ha yaşamışım. Gecenin karanlığında kapının önünde senden sevgini dileniyorum şu yalnız hayatımın geri kalan günlerinde beni sevmeni istiyorum. Sevmeyeceksen umut verme yırt at mektuplarımı kalbin izin vermiyorsa beni sevme unut sana yalvarışlarımı. | |
| Seçenekler | |
| |
Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan Yine Bahar Geliyor konusunu görüntülemektesiniz.Yine bahar geliyor seni özlüyorum sen varsın baktığım her yerde güneş batıyor akşam oluyor Azrail yine kapımın önünde. Elimde sigaram ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| **Yine yine süper komik resimler bakmadan geçmeinizz** | prince of darkboys | Komik Resimler | 31 | 08-10-2008 09:51 AM |
| Bitti Derken...Yine seninle...Yine Sevginle... | shempatiq | Aşk & Sevgi | 0 | 11-30-2007 04:57 PM |
| Bugün yine efkarlıyım yine dertli | ProOf | Aşk & Sevgi | 0 | 11-12-2007 10:58 AM |
| Yine yurt, yine tecavüz skandalı | ReAlWaN | WH Haber Bülteni | 0 | 01-07-2007 12:00 PM |