Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan Yıldızlara Bak konusunu görüntülemektesiniz.bir gün hasretim sana ağır gelirse gök yüzene ve yıldızlara bak gözlerinden iki damla gözyaşı dökülsün biri hasret biri özlem ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| bir gün hasretim sana ağır gelirse gök yüzene ve yıldızlara bak gözlerinden iki damla gözyaşı dökülsün biri hasret biri özlem yine bir gün hasretim sana ağır gelirse geceyi bekle yıldızların çıkmasını o an bir ses duyarsın seni seviyorum seni seviyorum ,diye o an o zaman anlarsın yıldızların arkasında senin için ağlayan birisinin olduğunu | |
| Etiketler: bir gün hasretim sana ağır gelirse, yildizlar bak, yıldızlara bak |
| Seçenekler | |
| |
Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan Yıldızlara Bak konusunu görüntülemektesiniz.bir gün hasretim sana ağır gelirse gök yüzene ve yıldızlara bak gözlerinden iki damla gözyaşı dökülsün biri hasret biri özlem ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| yıldızlara yolculuk | \\marjory\\ | Resim Galerisi | 7 | 09-22-2007 05:29 PM |
| heyt be yıldızlara bakın :) | BilisimciTR | Gereksiz Mesajlar | 11 | 07-29-2006 05:46 PM |