Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Öldürmeyen Allah Öldürmüyor konusunu görüntülemektesiniz.Öldürmeyen Allah öldürmüyor. Tarih: 22.05.2006 Saat: 23:24 Bu fotograf , Bati Virginia\'da süratli bir balikçi teknesinin kontrolünü kaybeden bir balikçinin ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
![]() ![]() Öldürmeyen Allah öldürmüyor. Tarih: 22.05.2006 Saat: 23:24 Bu fotograf , Bati Virginia\'da süratli bir balikçi teknesinin kontrolünü kaybeden bir balikçinin acil serviste çekilen gerçek bir fotografıdır. Görevliler onun kaza anında saatte 75 mil hızla seyrettiğini düşünüyorlar.bu adam tüm güçlüklere ragmen 6 ay kadar sonra , kırık kalça kemiği , kırık birkaç kaburga , kırık bir bacak ve yumuşak doku hasari ile iyileşmeyi başardi.Doktorlar onun kurtulmasını , ona giren kazığa bağlıyorlar. Öyle sıkı girmiş ki kan kaybını engellemiş. | |
| | #2 |
| anaaaaaa...dizlerim karıncalaştı birden ....ay ayyyayyy..one be valla ürktüm yaa.. ![]() ![]() | |
| | #3 |
| Bende GÖrÜnce ÜrktÜm Valla | |
| | #4 |
| çok ilginç ya allah işine karışılmaz işte. | |
| | #5 |
| o ne bea vuuu korktum | |
| | #6 |
| paylaşım için saol | |
| | #7 |
| fena kazık atmıslar adama | |
| | #8 |
| bu ne be böyle, Allah kimsenin başına vermesin | |
| | #9 |
| | |
| Etiketler: öldürmeyen allah öldürmüyor, oldurmeyen allah oldurmuyor |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Öldürmeyen Allah Öldürmüyor konusunu görüntülemektesiniz.Öldürmeyen Allah öldürmüyor. Tarih: 22.05.2006 Saat: 23:24 Bu fotograf , Bati Virginia\'da süratli bir balikçi teknesinin kontrolünü kaybeden bir balikçinin ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 1.5 Aylik Bebegin Allah Allah diyerek ölmesi | MadgerM | Garip Olaylar | 32 | 09-11-2008 09:53 AM |
| Selülit öldürmüyor ama... | breakerturk | Sağlık - Yaşam | 1 | 12-15-2007 10:09 PM |
| ALLAH | faruk.nur | Genel Sohbet | 3 | 12-03-2006 01:13 PM |
| BİR ALLAH'IM VAR BİR DE SEN | umut111 | Şarkı Sözleri | 1 | 07-04-2006 10:59 PM |