Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan Yerin Dibine Batalım konusunu görüntülemektesiniz.Bembeyaz güvercinlerle, Rengarenk çiçeklerle, Şiirlerle ve türkülerle dünyana girdiğim için, Kalleşçe, Bir veda etmeden dünyamdan çıktığın için, Önce bana, Sonra ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Bembeyaz güvercinlerle, Rengarenk çiçeklerle, Şiirlerle ve türkülerle dünyana girdiğim için, Kalleşçe, Bir veda etmeden dünyamdan çıktığın için, Önce bana, Sonra sana yazıklar olsun ! Yerin dibine batalım ikimiz de.... | |
| Seçenekler | |
| |
Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan Yerin Dibine Batalım konusunu görüntülemektesiniz.Bembeyaz güvercinlerle, Rengarenk çiçeklerle, Şiirlerle ve türkülerle dünyana girdiğim için, Kalleşçe, Bir veda etmeden dünyamdan çıktığın için, Önce bana, Sonra ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yerin dibine girmek bu olsa gerek! | breakerturk | Garip Olaylar | 16 | 08-21-2008 03:27 PM |
| 60 öğrenci yerin dibine sokuldu | breakerturk | Genel Sohbet | 8 | 11-06-2007 11:47 PM |
| > Eski yıldızları yerin dibine soktu | ReAlWaN | Spor Genel | 0 | 10-30-2007 09:53 AM |
| tüm kederLerin dibine vurdum | Kyren | Aşk & Sevgi | 0 | 07-17-2007 01:12 PM |
| En Guvenilir Yerin | cg_mbooks | Aşk & Sevgi | 0 | 10-31-2006 10:06 AM |