Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan DİKKAT***---***BAKINIZ LTFN... konusunu görüntülemektesiniz.[/b][font=Comic Sans Ms][b][size=6]agalar bu aralar hotmail olsn baska eposta adresi olsun dikkat edin eposta adreslerine hackerler dadanmaya başlamışlar toplu saldırı ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| [/b][font=Comic Sans Ms][b][size=6]agalar bu aralar hotmail olsn baska eposta adresi olsun dikkat edin eposta adreslerine hackerler dadanmaya başlamışlar toplu saldırı başlamış bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış aklınızda olsun.. bilginin paylaşıma açık olması lazım..... | |
| | #2 |
| ALINTI(mertbayram90 @ 07 31 2006, 01:42 AM) 207272</div>[quote] agalar bu aralar hotmail olsn baska eposta adresi olsun dikkat edin eposta adreslerine hackerler dadanmaya başlamışlar toplu saldırı başlamış bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış aklınızda olsun.. [size=6]bilginin paylaşıma açık olması lazım.....[font=Comic Sans Ms] [/b] evet nu doğru resmi siteler hotmail ve ms.com hariç hiç biyere şifre girmeyin sonra hesabınız kuş olup uçar benden söylemesi | |
| | #3 |
| bakın arkadaşlar msn adresiniz alınsan bile alınmadan önca parola sıfırlama iletisi gönderin amilinize sonra onu biyere kaydedin alınsa bile ordan deiştiriniz | |
| | #4 |
| teşekkürler | |
| | #5 |
| SAĞOLUN WALLA ![]() | |
| | #6 |
| sağol walla ![]() | |
| | #7 |
| şifre girmedende olmuyor herşey şifreli | |
| | #8 |
| saol bilgin için ![]() | |
| | #9 |
| ooo oda bısemı benım 4 msnı patlattılar | |
| | #10 |
| Benimki sağlam valla öyle bir şifre koyuyuorum ki kendim bile zor ezberliyorum ![]() | |
| | #11 |
| sana msn bumper gonderıyımde gor ![]() ![]() ![]() | |
| | #12 |
| bilgi için teşekkür | |
| | #13 |
| çok güzel bir konu acmışsın teşekkürler ![]() | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan DİKKAT***---***BAKINIZ LTFN... konusunu görüntülemektesiniz.[/b][font=Comic Sans Ms][b][size=6]agalar bu aralar hotmail olsn baska eposta adresi olsun dikkat edin eposta adreslerine hackerler dadanmaya başlamışlar toplu saldırı ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| dıkkat !!! | seda_gfb | Müzik Genel | 12 | 12-06-2006 11:53 AM |
| DİKKAT | metin çilli | Komik Resimler | 11 | 10-26-2006 01:47 PM |