Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

silinen dosyaları %100 kurtarma

Yazılım kategorisinde ve Resimli Program Anlatım forumunda bulunan silinen dosyaları %100 kurtarma konusunu görüntülemektesiniz.Tanıtım EasyRecovery uzun zamandır hizmet veren bir veri kurtarma programıdır. Bu programın amacı; Geri Dönüşüm Kutusu'ndan silinmiş dosyaları bulup onları ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Yazılım > Resimli Program Anlatım

Maşaallah silinen dosyaları %100 kurtarma

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 12-25-2007, 09:53 AM  
Standart silinen dosyaları %100 kurtarma

Tanıtım
EasyRecovery uzun zamandır hizmet veren bir veri kurtarma programıdır. Bu programın amacı; Geri Dönüşüm Kutusu'ndan silinmiş dosyaları bulup onları kurtarmaktır.

Örneğin, size lazım olmayacağını düşündüğünüz bir dosyayı Geri Dönüşüm Kutusu'na gönderdiniz. Ama sonradan bu dosyaya acilen ihtiyacınız oldu. İşte böyle durumlarda EasyRecovery devreye giriyor ve dosyalarınızı kurtarıyor.

Program, dosyaları kurtarmak için ilk olarak sürücülerde tarama yapıyor ve bulduğu dosyaları farklı farklı bölümlere ayırıyor. Bu bölümlerin herhangi birinde de sildiğiniz dosya ve dosyaları bulabiliyorsunuz

Evet, Arkadaşlar yanlışlıkla 250 Gb HDD mi aynı eski haliyle kurtaran programı sizinle paylaşmak istedim. HDD mi formatladığımda çok yıkılmıştım ama şu programı deneyim dedim. Ve ½ taratmayla beni kurtardı ve şu an çok mutluyum. İnşallah faydalı olur dosyalarım silindi diye hiç üzülmeyi artık. Diğer piyasada bulunan programlar hikâye fasa fiso en iyi en sağlam program bunu ben gördüm ve yaşadım. Saygılarımla

Alt 12-29-2007, 05:36 PM  
Standart Ce: silinen dosyaları %100 kurtarma

Ben Bİkere İndİrdİm İkİ Saat Sonra Bİlgİsayari AÇtim Neden Mİ Bİlgİsayara Kendİ Format Atti

Alt 12-30-2007, 02:19 PM  

benim bilgisayara da format atmış götürdüğüm yer. bütün bilgilerim silindi. bir proğramla geri yükledim ama word dosyalarının hemen hepsi açılmıyor. bu konuda ne yapabiliriz? siz de böyle bi problem olmadı mı?

Alt 12-30-2007, 05:44 PM  

teşekkürler

Alt 03-20-2008, 11:11 AM  
Standart Cevap: silinen dosyaları %100 kurtarma

arkadaşlar size bir sorum olucak normal dosyaları geri yükleme yapmıyormu bu program sadece windows işletim sisteminimi yapıyor onu açıklayabilirseniz acil sevinirim

Alt 03-23-2008, 10:19 AM  

paylaşım için sağol

Alt 03-24-2008, 10:53 AM  

sağolun arkadaşlar ben bu programı kullandım gizli dosyaları bile kurtardım nerdeyse 60 gb hard diskin %99 kurtuldu

Alt 03-25-2008, 12:38 AM  

yardım!! ben programı kurdum iyi bir şekilde fakat "format recevory" de hiç kullanmadığım D diski çıkıyo sadece oysa ben c ye forma tattım ve sildim sadece ve burdaki bazı dosyaları kurtarmak istiyorum. C diskini nasıl alıyoruz buraya yardımlarınızı bekliiyorum. teşekkürler.

Alt 03-25-2008, 12:46 PM  

C diskide geldi sabah açtığımda pc mi. ama iki kez tarama yapmama rağmen hi çbir eski dosyaya rastlamadım. sadece son durumdaki dosyalar var gibi. e o zamanda programın bir anlamı kalmıyor. şunu, madem açıyorsunuz konuyu etraflıca bir anlatın kardeşim ya. örneğin ben 1.5 yılda iki kez format attım pc me. birazda acemi olduğumdan bazı gerekli şeyleri yedeğe falanda almadım. (yani yedeğe almayıda yeni öğrendim bu formumuz sayesinde) güzelim bazı şeyler gitti sildim yani. yani bunları geri getirebiliyormuyuz formatta sildikten sonra? yoksa sadece geri dönüşüm kutusundan silinenlermi geri geliyor(hoş taramamda onlarada pek rastlamadım ya) yada benmi becermedim? bir yardım geri getirebilen kardeşlerim lütfen..

Alt 03-29-2008, 05:29 PM  

kardeşim lütfen yardım edin

Alt 03-29-2008, 09:23 PM  

Alıntı:
zakkumbaba´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeşim lütfen yardım edin
tamam güzel arkadaşlar. aynen anlatıldığı şekilde yapıyoruz ama tarama sayısı ne kadar çok olursa lostfile (kaybolan dosyalar demek sanırım bu ingilizcem pek iy ideğilde) o kadar çoğalıyor ve gitgide bulunuyor dosyalar. çok teşekkürler.. yani iş çok taramada..

Alt 04-03-2008, 11:05 AM  

slm arkadaşlar ben yeniyim burda. Yanlız bu programın download linki yok burada gerçektenmi yok benmi göremiyorum. Ayrıca benim kullandığım programlarda silinmiş dosyaları buluyor fakat kaydedemiyorum.

Alt 04-11-2008, 08:42 AM  

bu dosyayı nerden download edecem yaa linki nerde bende hiç birşey görünmüyoo acıl lazımm ayhancauysal@hotmail.com adresine linki gönderirseniz cok sevinirim arkadaşalrr cok lazımm.....

Alt 04-11-2008, 08:42 AM  

ayhancanuysal@hotmail.com bu adrese gödnerin arkadaşalr yanlış yazmışım adresimi

Alt 05-02-2008, 05:55 PM  

teşekkürler

Alt 06-13-2008, 02:35 PM  

Linkler sadece üyelere.... Üye ol]

Alt 06-22-2008, 05:18 PM  

saol bi deniyelim

Alt 06-26-2008, 07:54 PM  

paylaşım için sağol kardeş

Alt 07-16-2008, 08:56 PM  

teşekkürler

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Seçenekler

Yazılım kategorisinde ve Resimli Program Anlatım forumunda bulunan silinen dosyaları %100 kurtarma konusunu görüntülemektesiniz.Tanıtım EasyRecovery uzun zamandır hizmet veren bir veri kurtarma programıdır. Bu programın amacı; Geri Dönüşüm Kutusu'ndan silinmiş dosyaları bulup onları ...

silinen dosyaları %100 kurtarma konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Silinen dosyalarınızı geri getirin ua_fatih Program Download 1179 Dün 09:34 AM
hafıza kartından silinen dosyaları geri yüklemek ecel_celladı Cep Telefonları Genel Yardım ve Paylaşım 23 07-22-2008 09:23 PM
MMCARD RECOVERY 3.0 Hafıza Kartı ve HD den Silinen Resim, Video, Müzik Kurtarma bursaspor9 Program Download 7 07-16-2008 01:37 PM
silinen msjlar okunabirmi ozgur30m Sony Ericsson 2 12-01-2007 03:48 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:15 AM .