Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

DEdiKOdu

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan DEdiKOdu konusunu görüntülemektesiniz.Bilge, karşısında duran iki adamı ilgiyle süzerek, "Sorun nedir?" diye sormuş. Adamlardan biri diğerine işaret ederek," O, yaptığı dedikodularla sadece ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Genel Sohbet

DEdiKOdu

Sitemap Liseler HaritaG XML Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et
DEdiKOdu

Alt 12-24-2007, 10:12 PM   #1

Standart DEdiKOdu

Bilge, karşısında duran iki adamı ilgiyle süzerek, "Sorun nedir?" diye sormuş. Adamlardan biri diğerine işaret ederek," O, yaptığı dedikodularla sadece bana zarar vermekle kalmadı, bu köydeki pek çok insanın da canını yaktı! " demiş. Öteki hemen atılmış: "Üzgünüm... Böyle olsun istememiştim. Tüm söylediklerimi geri alıyorum." Bunun gerçekten her şeyi düzelteceğini mi sanıyorsun?" diye söze katılmış bilge, "Yarın köy meydanına kuş tüyü yastığınla gel." "Nasıl yani?..." "Dediğimi yaparsan anlayacaksın." Ertesi gün köy meydanında buluşmuşlar. Bilge, adamın eline bir makas vermiş ve yastığı kesip içindeki tüyleri boşaltmasını söylemiş. Yastıktan boşalan tüyler rüzgârla birlikte etrafa savrulunca, "Şimdi," demiş bilge, "Bunların hepsini toplayıp bana getir." Adam saşkınlıkla, "Ama bu mümkün değil!" diye cevap vermiş. "Baksanıza, duvarların ardındaki bahçelere kadar savruldular. Öyle geniş bir alana yayıldılar ki, bunların hepsini toplamak imkânsız..." "Tıpkı başkalarının hakkında sarf ettiğin sözler gibi"demiş bilge, "Yaptığın dedikoduların nerelere, ne kadar uzak mesafelere kadar gittiğini ve nelere sebep olduğunu bilebilir misin, söylesene?..."
alıntı

Alt 12-25-2007, 02:38 PM   #2

Standart Ce: DEdiKOdu

güzel hikaye paylaşım için tşk

Alt 12-25-2007, 04:29 PM   #3

paylaşım için tşk
Alt 12-25-2007, 08:27 PM   #4

doğru demiş kutluyorum.bu yazıyı dedikodu yapanlara okutmak lazım
Alt 12-26-2007, 12:05 PM   #5

paylasim icn saol...

Seçenekler

DEdiKOdu

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan DEdiKOdu konusunu görüntülemektesiniz.Bilge, karşısında duran iki adamı ilgiyle süzerek, "Sorun nedir?" diye sormuş. Adamlardan biri diğerine işaret ederek," O, yaptığı dedikodularla sadece ...

DEdiKOdu konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Forum Kızları Arasında Dedikodu..... mért21 Komik Şeyler 27 03-28-2008 04:03 PM
Makarna Dedikodu breakerturk Damak Tadı 1 11-18-2007 01:56 PM
dedikodu artık bilim sözlüğüne de girdi \\marjory\\ Genel Sohbet 3 10-20-2007 11:32 AM
herkes üstteki hakkında dedikodu yapcak KeNdİn PaRaLa Gereksiz Mesajlar 45 09-07-2007 11:20 PM
DediKodu Hattı adyge55 Gereksiz Mesajlar 10 03-03-2006 08:06 PM

Saat: 06:28 PM

c="http://s32.sitemeter.com/meter.asp?site=s32webhatti" alt="Site Mete