Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan Ben Sensiz Yaşayamam konusunu görüntülemektesiniz.Bırakma beni sevdiğim Gidişine dayanamam Hasret gözyaşlarımla Kendimi avutamam Dönerim dersin ama Kadere inanmam Bıraktığın anılarınla Ben sensiz yaşayamam... Ümit ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Bırakma beni sevdiğim Gidişine dayanamam Hasret gözyaşlarımla Kendimi avutamam Dönerim dersin ama Kadere inanmam Bıraktığın anılarınla Ben sensiz yaşayamam... Ümit Yaşar Oğuzcan | |
| Etiketler: sensiz yasayamam ben, sensız yasayamam bırakma benı |
| Seçenekler | |
| |
Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan Ben Sensiz Yaşayamam konusunu görüntülemektesiniz.Bırakma beni sevdiğim Gidişine dayanamam Hasret gözyaşlarımla Kendimi avutamam Dönerim dersin ama Kadere inanmam Bıraktığın anılarınla Ben sensiz yaşayamam... Ümit ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| > O olmazsa Yaşayamam... !!! | ReAlWaN | Şiirler | 3 | 04-05-2008 03:33 PM |
| gözlerimin Nur'usun sen yoksan yaşayamam... | \\marjory\\ | Şiirler | 2 | 04-02-2008 06:51 PM |
| O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin | \\marjory\\ | Şiirler | 1 | 04-01-2008 09:16 PM |
| her yer sensiz | \\marjory\\ | Şiirler | 1 | 04-01-2008 08:49 PM |
| her nefeste tekrar tekrar ölürüm...Sensiz yaşayamam!!! | breakerturk | Aşk & Sevgi | 0 | 12-09-2007 03:12 PM |