Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

GÖNÜL DOKTORU

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan GÖNÜL DOKTORU konusunu görüntülemektesiniz.hayvan benden daha iyidir -------------------------------------------------------------------------------- merhabalar nedenmi boyle bir baslik yazdim anlatiyim insan kocasi eve geldiginde operek karsilamak ister veyahut ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Genel Sohbet

Maşaallah GÖNÜL DOKTORU

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

GÖNÜL DOKTORU

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 12-25-2005, 01:58 PM  

hayvan benden daha iyidir

--------------------------------------------------------------------------------

merhabalar nedenmi boyle bir baslik yazdim anlatiyim insan kocasi eve geldiginde operek karsilamak ister veyahut evde birsey oldugu zaman veyahut sicak kucaga muhtac oldugu zaman sarilmak ister koca karisinin hem anasi hem babasi hersyi degilmidir uzuldugu zaman sikintisini atacagi bir siginak sevincini paylasacagi ilk kisi degilmidir madem oyle diyenleriniz varsa ben neden kocamla bunlari paylasamiyorum bir baska sorun cocuklarimi bile ben koruyamiyorum cocuklarima biryerden zarar gelecek olsa koruyamiyorum annen kim deyip isin icinden cikiyor oyuzden hayvan benden daha iyi diyorum cunku o yuvasini cocuklarini benden daha iyi koruyor zannetmeyinki yuvam icin mucadele etmiyorum 9 senedir mucadele ediyorum hemde tek basima ustelik bende oyle bir kaynana varki dusmanima bile vermesin allah kocamla defalarca konustum olmadi bana yardim edin lutfen allah rizasi icin saygilarimla

Alt 02-02-2006, 01:41 PM  

evet haklısın

Alt 02-02-2006, 01:55 PM  

Valla haklısın kocası bı bayan ıcın herseydır. Erkek (aileyle aynı evde kalıyorsa ) aılesının yanında esını, esının yanında aılesını ezdırmemelı bu dengeyı kurmalı malesef zamanımızda bu sekılde aynı evde yasayanlar arasında ( buna ben dırek sahıt oldum en yakın arkadasım bu durumda cunku ) bu tarz sorunlar cok oluyor.

Genelde bız erkekler calısıp bayanlar evde oldukları ıcın eve gıttıgımızde sıcak ve guler yuzle karsılanmak ısterız ama bıde bayanlar yonunden duzunmek lazım derım cunku ; onlarda aksama kadar evdeler sankı F tıpı yasam evı. Sabahtan baslayıp aksama kadar oglene ne yemek yapıyım aksama ne pısırıyım kolay degıl bu bakımdan hak vermek lazım bayanlara ama evın erkegı esını alıp bı sınemaya goturse ne bılıyım arayıp aksama yemek yapma dısarda yıyelım dese bu tur sorunlar azalır bence.

Bekarlar ( ozellıklede yalnız kalan erkekler ) bılır yemek derdı evın temızlıgı kolay degıl.

Ensevgiliye bu yazı kıme aıt,kım bu bayan :alala[1]:

Alt 02-02-2006, 02:41 PM  
MeTkO

gercekten de oylee

Alt 03-01-2006, 02:06 PM  

yazık yaa üzüldüm. bunları duyunca insan evlenmek istemiyor :wink:

Alt 03-01-2006, 02:19 PM  

ya cidden üzücü ama benim anlamadıgım neden ailevi bi problem bukadar aleni bi şekilde bi foruma yazılmış bence bunlar kişilere özel şeylerdir paylaşılması hemde bu şekilde samimi degil artı güzün ablamız şuana kadar bizim foruma üye olmadı bildiğim kadarıyla ben samimi bulmadım

Alt 03-03-2006, 03:34 PM  

Allah sabır versin.

Seçenekler

GÖNÜL DOKTORU

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan GÖNÜL DOKTORU konusunu görüntülemektesiniz.hayvan benden daha iyidir -------------------------------------------------------------------------------- merhabalar nedenmi boyle bir baslik yazdim anlatiyim insan kocasi eve geldiginde operek karsilamak ister veyahut ...

GÖNÜL DOKTORU konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Online Web Site Doktoru korsanhack Web Tasarım ve Hazır Kodlar 5 02-05-2007 06:59 PM
Ey Gönül erdener Aşk & Sevgi 1 11-23-2006 10:36 AM
Doktoru delirten piskopat hasta deli_kral Komik Şeyler 4 10-15-2006 04:04 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:02 AM .