Yazılım kategorisinde ve Resimli Program Anlatım forumunda bulunan İstediğiniz Radyoyu Masaüstünden Dinleyin [Ek Program Yok] konusunu görüntülemektesiniz.Örnek olarak PowerFm radyosunu ele alalım. Siteye girip canlı yayını dinlemek yerine biz direk olarak Media Player'dan ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| Örnek olarak PowerFm radyosunu ele alalım. Siteye girip canlı yayını dinlemek yerine biz direk olarak Media Player'dan dinleyeceğiz.. Canlı yayın linkini bulmak için radyonun internet sitesini açıyoruzLinkler sadece üyelere.... Üye ol] ve "tıkla dinle" butonuna basıyoruz. - Linkler sadece üyelere.... Üye ol] - Ve şarkı çalmaya başlıyor... Açılan pencereden Görünüm→Kaynak menüsünden kaynağını görüntülüyoruz. Açılan metin belgesinde (Ctrl+F yaparak) "mms" anahtar kelimesini aratıyoruz ve ilk çıkan sonuç bizim linkimiz.. - Linkler sadece üyelere.... Üye ol] - Bulduğumuz link "mms://xiphias.vargonen.net/PowerFm" olmalı. Şimdi bu bulduğumuz linki kopayalıyoruz ve masaüstüne geliyoruz. Masaüstünde sağ tıklayıp Yeni→Kısayol diyoruz.. "Öğenin konumunu yazın" dediği yere kopyaladığımız linki yapıştırıyoruz ve ileri tıklıyoruz.. Şimdi dosyamıza "PowerFm" ismini veriyoruz (istediğinizi yazabilirsiniz) ve son diyoruz. artık PowerFm masaüstümüzde. Tıkladığımızda, Media Player'dan dinleyebileceğiz... - Linkler sadece üyelere.... Üye ol] - Bir örnek daha... RadyoViva'yı masaüstüne ekleyelim... Radyonun canlı yayın sayfasına gidelim Linkler sadece üyelere.... Üye ol] ... Şarkı çalmaya başladı, şimdi kaynağı görüntüleyelim ve yine "mms" anahtarını aratalım. İlk çıkan eşleşme, bizim aradığımız canlı link..bu linki (mms://84.16.235.95/rv) kopyalıyoruz ve masaüstüne gelip Yeni→Kısayol diyoruz, linkimizi yapıştırıyoruz ve ileri dedikten sonra dosyamıza isim veriyoruz. Son tıklayarak bitiriyoruz ve artık RadyoViva da masaüstümüzde... Masaüstüne eklemek istemiyorsanız, o likleri bir metin dosyasına kaydedip sonra media player'dan "URL aç" diyerek de dinleyebilirsiniz... Bu yöntem canlı Tv yayınları içinde geçerlidir, sadece radyo değil tabii ki... Ben bulduğum linkleri buraya yazacağım, eklemeye de devam edeceğim. Eğer böyle linkleri bilen arkadaşlar varsa onlarda eklesinler faydalanalım.. Radyo Linkleri... Show Radyo: mms://84.16.235.90/ShowRadyo Power Turk: mms://xiphias.vargonen.net/PowerTurk Power Fm: mms://xiphias.vargonen.net/PowerFm Radyo Viva: mms://84.16.235.95/rv Trt fm: mms://212.175.166.3/radyofm Trt Türkiyenin sesi: mms://212.175.166.3/rdtsr (Lig maçlarını veren radyo) Trt Radyo 1: mms://212.175.166.3/radyo1 Tv Linkleri... Atv: mms://213.194.117.6/atv Samanyolu STV: mms://live.stv.com.tr/live yada mms://live.stv.com.tr/stv Trt 1: mms://212.175.166.3/tv1 Trt INT: mms://212.175.166.3/trtint | |
| Etiketler: mms linkler |
| Seçenekler | |
| |
Yazılım kategorisinde ve Resimli Program Anlatım forumunda bulunan İstediğiniz Radyoyu Masaüstünden Dinleyin [Ek Program Yok] konusunu görüntülemektesiniz.Örnek olarak PowerFm radyosunu ele alalım. Siteye girip canlı yayını dinlemek yerine biz direk olarak Media Player'dan ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Click Masaüstünden resim çekme.Çok güzel işe yarar herkese öneririm(resımlı anlatım) | RocKmaNia | Resimli Program Anlatım | 42 | 06-11-2008 12:36 PM |
| O okusun Siz dinleyin | HoLyWar | Program Download | 38 | 05-21-2008 05:11 PM |
| İyi dinleyin beyler.. | HoLyWar | Trabzonspor | 0 | 11-30-2007 11:28 AM |
| ...::: İstediğiniz Renkte,İstediğiniz Açıda,İstediğiniz Boyutta 3D Yazılar Yazın ::.. | memoliwolf | Program Download | 8 | 11-27-2007 09:18 AM |