Yazılım kategorisinde ve Resimli Program Anlatım forumunda bulunan Game Drive[Oyunarı CD'siz Oynama kesin Çözüm ve Kolay] konusunu görüntülemektesiniz.Programı burdan indirebilrsiniz. Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] Gamedrive oyunlarınız için sanal disk oluştururarak oyunları cd ‘ siz çalıştırmanızı ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| Programı burdan indirebilrsiniz. Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Gamedrive oyunlarınız için sanal disk oluştururarak oyunları cd ‘ siz çalıştırmanızı sağlar. Adım Adım kurulumunu resimli olarak anlatıyorum Bu bölümde kaç tane sanal disk olacak ve harfleri ne olacak onu seçiyoruz. Daha sonra kurulumu başlatıyoruz.. ![]() Şimdi sanal disk nasıl oluşturulur onu görelim… ![]() ![]() ![]() ![]() Buraya kadar herşey anlaşılmıştır umarım.. Şimdi içinizden “ee kaydettikde bunu sanal cd ye nası atçaz onu da hemen gösteriyorum. Şimdi boş bir sanal cd üzerine sağ tıklatın ve Insert > GameDrive > Open deyin Orada da önceki resim gibi continue deyin… ve kaydettiğiniz dosyayı seçin Not: Eğer kaydederken yer değiştirmediyseniz Belgelerim > Vcd klasörü içine atmıştır. herneyse kaydettiğiniz dosyayı seçip aç deyin. | |
| Seçenekler | |
| |
Yazılım kategorisinde ve Resimli Program Anlatım forumunda bulunan Game Drive[Oyunarı CD'siz Oynama kesin Çözüm ve Kolay] konusunu görüntülemektesiniz.Programı burdan indirebilrsiniz. Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] Gamedrive oyunlarınız için sanal disk oluştururarak oyunları cd ‘ siz çalıştırmanızı ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| MMc Kart Şifresini Çözme ( kesin çözüm ) | LogarDanger | Cep Telefonları Genel Yardım ve Paylaşım | 9 | 03-11-2008 02:53 PM |
| internet explorer açılış sayfası bloke olanlar için kesin çözüm.. | bulentnuran | Program Download | 1 | 10-12-2007 07:03 AM |
| <<< RapidShare! a Kesin Çözüm >>> | fatalflex | Program Download | 3 | 09-20-2007 12:08 AM |
| bilgisayardaki fal bakma oyununa kolay cözüm | SCHAKAL | Komik Video Linkleri | 0 | 12-24-2006 07:00 PM |
| Ağır Bronşitte antibiyotikler kesin çözüm değil | Shady08 | Sağlık - Yaşam | 0 | 11-17-2006 09:48 AM |