Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Format Sonrası Şifreli Belgelerin Kurtarılması

Yazılım kategorisinde ve Resimli Program Anlatım forumunda bulunan Format Sonrası Şifreli Belgelerin Kurtarılması konusunu görüntülemektesiniz.Arkadaşlar format attıktan sonra şifreli belgelerim klasörününe zarar vermeden açma yöntemi.Buradaki ulaşamadığınız bilgileri tekrar alabilirsiniz. 1.Bilgisayarım/klasör seçenekleri açılacak 2.Ardından Bilgisayarım/klasör ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Yazılım > Resimli Program Anlatım

Maşaallah Format Sonrası Şifreli Belgelerin Kurtarılması

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 12-20-2007, 10:23 AM  
Cool Format Sonrası Şifreli Belgelerin Kurtarılması

Arkadaşlar format attıktan sonra şifreli belgelerim klasörününe zarar vermeden açma yöntemi.Buradaki ulaşamadığınız bilgileri tekrar alabilirsiniz.

1.Bilgisayarım/klasör seçenekleri açılacak

2.Ardından Bilgisayarım/klasör seçenekleri/görünüm açılacak ve basit dosya paylasımındaki çentik kaldırılacak.

3.Ardından Belgelerim/özellikler/ güvenlik/gelişmiş

4.Resme Bakın

5.Resme Bakın

6.Resme Bakın

7.Resme Bakın

8.Resme Bakın

9.Resme Bakın

10.Resme Bakın

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Seçenekler

Yazılım kategorisinde ve Resimli Program Anlatım forumunda bulunan Format Sonrası Şifreli Belgelerin Kurtarılması konusunu görüntülemektesiniz.Arkadaşlar format attıktan sonra şifreli belgelerim klasörününe zarar vermeden açma yöntemi.Buradaki ulaşamadığınız bilgileri tekrar alabilirsiniz. 1.Bilgisayarım/klasör seçenekleri açılacak 2.Ardından Bilgisayarım/klasör ...

Format Sonrası Şifreli Belgelerin Kurtarılması konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
şifreli powerpoint slaytları nasıl değiştirilir muzoordu Program Download 3 05-23-2008 11:18 PM
** Bilgilerinizi telefonunuzda şifreli olarak saklayın ** RocKmaNia Siemens 7 03-19-2008 01:33 PM
bir adım sonrası ayrılık.. bir adım sonrası bendin semihkahra Aşk & Sevgi 1 12-19-2007 08:16 PM
Format sonrası silinmiş Dosyalara son artık geri getirebiliriz NASIlL MI? wandam Program Download 5 09-15-2007 08:04 PM
Şifreli Adres Defteri (Önizlemeli) C-Ronaldo Program Download 0 07-26-2007 09:28 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:19 PM .