Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Türkçe Facebook[Resimli Anlatım]

Yazılım kategorisinde ve Resimli Program Anlatım forumunda bulunan Türkçe Facebook[Resimli Anlatım] konusunu görüntülemektesiniz.Artık İngilizce olduğu için “Facebook nasıl kullanılır?” veya “Beni Facebook’a üye yapsana!” gibi dertlere son! Türkçe Facebook eklentisi sayesinde Facebook’u ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Yazılım > Resimli Program Anlatım

Sitemap Liseler HaritaG Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Alt 12-20-2007, 10:13 AM   #1

Cool Türkçe Facebook[Resimli Anlatım]

Artık İngilizce olduğu için “Facebook nasıl kullanılır?” veya “Beni Facebook’a üye yapsana!” gibi dertlere son!

Türkçe Facebook eklentisi sayesinde Facebook’u tamamen Türkçe kullanabilirsiniz! Facebook’u Türkçe yapmak için aşağıdaki adımları takip edin:

Firefox üzerinden Türkçe Facebook eklentisini yükleyin.

Linkler sadece üyelere.... Üye ol]

Firefox’u yeniden başlatın.

Firefox’u kurduktan sonra açın ve adrese Linkler sadece üyelere.... Üye ol] yazın (buradan kopyala yapıştır yapabilirsiniz).Sayfanın en üst kısmının hareket ettiğini göreceksiniz:

Seçenekleri düzenle’ye tıklayın.
Daha sonra karşınıza çıkan pencerede “İzin ver”e tıklayın.

Daha sonra Kapat’a tıklayarak yukardaki pencereyi kapatın.

Şimdi eklentiyi yüklemek için tekrar Linkler sadece üyelere.... Üye ol] tıklamanız gerekiyor. Tıkladıktan sonra karşınıza çıkan pencerede 5 saniye sonra aktif olan “Şimdi kur”a tıklayacaksınız.

Eğer karşınıza böyle bir pencere çıkmadıysa yukarıdaki “İzin ver” işlemini tekrar yapmanız ve Linkler sadece üyelere.... Üye ol] ye tekrar tıklamanız gerekir.

Şimdi kur dedikten sonra karşınıza şöyle bir sayfa çıkacak:

Firefox’u yeniden başlatın.

Firefox üzerinden Linkler sadece üyelere.... Üye ol] ‘a girin.

Bundan sonra Facebook’unuz artık Türkçe

Eğer eklentiyi kaldırmak isterseniz:
“Araçlar > Eklentiler > Facebook Turkce cevirisi > Kaldır” seçeneklerini kullanın.

Konu HoLyWar tarafından (12-20-2007 Saat 10:17 AM ) değiştirilmiştir..
Alt 02-20-2008, 08:22 AM   #2

Standart Ce: Türkçe Facebook[Resimli Anlatım]

saolasın kardesım

Alt 03-03-2008, 10:14 PM   #3

Standart Cevap: Türkçe Facebook[Resimli Anlatım]

saaol yani bu demektirki bundan sonra Firefox kullanacağız
Alt 08-17-2008, 04:24 PM   #4

Standart Cevap: Türkçe Facebook[Resimli Anlatım]

paylasim icin eyw

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Seçenekler

Yazılım kategorisinde ve Resimli Program Anlatım forumunda bulunan Türkçe Facebook[Resimli Anlatım] konusunu görüntülemektesiniz.Artık İngilizce olduğu için “Facebook nasıl kullanılır?” veya “Beni Facebook’a üye yapsana!” gibi dertlere son! Türkçe Facebook eklentisi sayesinde Facebook’u ...

Türkçe Facebook[Resimli Anlatım] konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
60 dan fazla photoshop dersi (Türkçe ve resimli anlatım) 16txs1963 Grafik Tasarımı 42 10-04-2008 06:03 PM
Bütün Char Skilleri TÜRKÇE Resimli Anlatım YakuPAnIL Knight Online 3 08-15-2007 06:42 PM

Saat: 07:15 PM

c="http://s32.sitemeter.com/meter.asp?site=s32webhatti" alt="Site Mete