Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan zaman konusunu görüntülemektesiniz.Önunde umut,arkanda pısmanlık olmasın ! * Tık, tık, tık... * Kim o? * Hazırlan gidiyoruz. * Sen kimsin? Nereye gidiyoruz? ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Önunde umut,arkanda pısmanlık olmasın ! * Tık, tık, tık... * Kim o? * Hazırlan gidiyoruz. * Sen kimsin? Nereye gidiyoruz? * Sıran geldi. Gerçek evine gidiyoruz. * Gerçek ev mi? Sen! Yoksa! * Evet. Hadi gidelim.... * Dur bir dakika..bir suru yarım isim var. * is yarım kalmaz. Birileri tamamlar. Oyalanma artık. * Cocuklar, onlar daha cok kuçuk, bari vedalassaydım. * Sen olmadan da buyurler, hadi bekliyorlar. > * Bekliyorlar mı? Onlar da kim? * Gidince gorursun. * Anladım. Anladım ama kalbini kırıp, gonlunu alamadıklarım, iyiligini gorup, karsılık veremediklerim var. Anlayacagın borclu gitmek istemiyorum. * Bunu zamanında dusunseydin!!!! * Zamanında mı? iyi de ben daha zamanım var sanıyordum.... * Hepiniz aynısınız.. Zaman dedigin, içinde bulundugun an.. Bunun otesi yok. * Keske, keske.... * Devam etme. Bugunu yasarken hep yarın var gibi davrandın.... Ustundeki unıformanın sorumlulukları var.. Yerine getirmedin.. Bu sana bir uyarıydı. Sımdı gitmiyoruz... Ama her an gidebiliriz.. Bir daha geldigimde onunde umut,arkanda pismanlık olmasın !!!!!! zamanınızı iyi değerlendirin arkadaşlar | |
| | #2 |
| ewet arkadaşlar zaman çok önemlidir zamanı boşa geçirmeyin | |
| | #3 |
| ewt hklısın kardeş hemde çokkk ![]() | |
| | #4 |
DOSTUM COKK GUZEL ELINE SALİK ![]() | |
| | #5 |
| SAĞOL DOSTUM SENİNDE OKUYAN GÖZLERİNE CVP YAZAN ELLERİNE YAZDĞN KLAVYENE SAĞLIK ![]() | |
| | #6 |
![]() | |
| | #7 |
![]() | |
| | #8 |
| saol ellerine sağlık ![]() | |
| | #9 |
| rica edrim siz sağolun ![]() | |
| | #10 |
![]() | |
| | #11 |
| güzelmiş yaaa ![]() | |
| | #12 |
sağolun | |
| | #13 |
| gerçekten çok doğru, içinde bulunduğumuz zamanın değerini bilemiyoruz... ![]() | |
| | #14 |
| doğru ![]() | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan zaman konusunu görüntülemektesiniz.Önunde umut,arkanda pısmanlık olmasın ! * Tık, tık, tık... * Kim o? * Hazırlan gidiyoruz. * Sen kimsin? Nereye gidiyoruz? ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| GEÇMİŞ ZAMAN | cg_mbooks | Komik Fıkralar | 10 | 04-17-2008 09:24 PM |
| Ne zaman? | heLL song | Komik Fıkralar | 2 | 04-03-2008 07:36 PM |
| En Son Ne Zaman ..... ? | heLL song | Gereksiz Mesajlar | 8 | 09-22-2006 10:13 AM |
| WH ne zaman açıldı | istanbullut | Gereksiz Mesajlar | 10 | 08-10-2006 07:02 PM |
| Aşk Ne Zaman Biter ? | heLL song | Aşk & Sevgi | 2 | 07-23-2006 01:33 AM |