Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

hayirsiz baba

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan hayirsiz baba konusunu görüntülemektesiniz.bir gun temel aglarken dursun sorar niye agluyon ula e vardir temel der ki babam oldu nasil oldu der dursun ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Komik Şeyler > Komik Fıkralar

Maşaallah hayirsiz baba

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

hayirsiz baba

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 12-19-2007, 10:25 AM  
Exclamation hayirsiz baba

bir gun temel aglarken dursun sorar niye agluyon ula e vardir temel der ki babam oldu nasil oldu der dursun temel derki appartmanin 5. katindan dustu dursun yeremi cakil temel yok usagim akkalin petteklerine vurdu karsi appartmana dogru yoneldi dursun yoksa karsi appartmanami cakildi yok karsi apparmanda çamasir asiliydi çamasir iplerine vurdi ordan havalandi yayli faikasinun bahçesine dusti dursun yok sa ordami oldi yok dedim ya yaylu faika ordan havalandi dursun ondansonra ne oldi temel baktim yere inmeyecek çikartdim kirmayi vurdim onu

Seçenekler

hayirsiz baba

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan hayirsiz baba konusunu görüntülemektesiniz.bir gun temel aglarken dursun sorar niye agluyon ula e vardir temel der ki babam oldu nasil oldu der dursun ...

hayirsiz baba konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
baba diyordu kosarli47 Aşk & Sevgi 1 11-15-2007 08:35 PM
repci baba burakistan Komik Video Linkleri 2 05-16-2007 07:38 AM
Bu nasıl baba ? Shady08 WH Haber Bülteni 0 04-11-2007 10:28 AM
HAYIRSIZ umut111 Şarkı Sözleri 2 07-01-2006 01:22 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:01 PM .