Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

rapidshare den dosya indirmek resimli anlatım( acemiler için)

Yazılım kategorisinde ve Resimli Program Anlatım forumunda bulunan rapidshare den dosya indirmek resimli anlatım( acemiler için) konusunu görüntülemektesiniz.rapidshare den dosya indirmek resimli anlatım rapidshare den dosya indirmek resimli anlatım Forumdaki bazı rapidshare linkine eklenmiş dosyaları ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Yazılım > Resimli Program Anlatım

Maşaallah rapidshare den dosya indirmek resimli anlatım( acemiler için)

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 12-19-2007, 12:17 AM  
Standart rapidshare den dosya indirmek resimli anlatım( acemiler için)

rapidshare den dosya indirmek resimli anlatım rapidshare den dosya indirmek resimli anlatım
Forumdaki bazı rapidshare linkine eklenmiş dosyaları indirmekte zorlanan arkadaşlar için aşağıdaki konu anlatılmıştır.
Bu adrese tıkladığımızda karşınıza çıkan ilk sayfada aşağıdaki gibi öncelikle FREE yazısını tıklıyoruz.

Daha sonra sayfanın altında bu şekilde bir geri sayım çıkacaktır. Bitmesini bekleyin.

Geri sayım bittikten sonra size aşağıdaki gibi bir kod görünecektir. Bu kodu yandaki bölüme yazın ve Start Download tıklayın.

Daha sonra bu dosyayı bilgisayarınızda istediğiniz yere kaydedin.

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Seçenekler

Yazılım kategorisinde ve Resimli Program Anlatım forumunda bulunan rapidshare den dosya indirmek resimli anlatım( acemiler için) konusunu görüntülemektesiniz.rapidshare den dosya indirmek resimli anlatım rapidshare den dosya indirmek resimli anlatım Forumdaki bazı rapidshare linkine eklenmiş dosyaları ...

rapidshare den dosya indirmek resimli anlatım( acemiler için) konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şok!!! Rapidshare Sınırsız Download (Beklemeden) Resimli Anlatım!!! Kyren Resimli Program Anlatım 34 Dün 08:43 PM
SİSTEM GERİ YUKLEME (Acemiler İçin Resimli Anlatım) RocKmaNia Resimli Program Anlatım 29 03-30-2008 06:59 PM
Rapidshare'den Flashget'le dosya indirme KAIN Program Download 7 06-04-2007 09:11 AM
Woltlab Burning Board Kurulum ( Resimli Anlatım), 2.3.3 ve üzeri için ... proof Web Tasarım ve Hazır Kodlar 1 12-06-2006 11:24 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:45 AM .