Yazılım kategorisinde ve Resimli Program Anlatım forumunda bulunan mozilla firefox ta sağ tıklayamıyorum! konusunu görüntülemektesiniz.mozilla firefox kullanıyorum ve sağ tıklanmıyor. bilgisayarda dalan sorun yok sadece mozilla firefox ile girdiğim sitelerde ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| Bazı sitelerde alıntı yazpılmasını önlemek için kullanılır bu..Araçlar-özel verilere temizle de..yada firefox'u yeniden kur....yada Linkler sadece üyelere.... Üye ol]firrefoxla ilgili herşey var gözat... | |
| | ||
| Alıntı:
![]() | ||
| Etiketler: firefox sağ tıklanmıyor, firefox ta linklere neden tıklayamıyorum, sağ tıklayamıyorum, sitelerdeki linklere tıklayamıyorum |
| Seçenekler | |
| |
Yazılım kategorisinde ve Resimli Program Anlatım forumunda bulunan mozilla firefox ta sağ tıklayamıyorum! konusunu görüntülemektesiniz.mozilla firefox kullanıyorum ve sağ tıklanmıyor. bilgisayarda dalan sorun yok sadece mozilla firefox ile girdiğim sitelerde ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Mozilla Firefox 3 | sinan0083 | Program Download | 3 | 03-15-2008 11:59 AM |
| Mozilla Firefox 3.0 Alpha 8 | fatalflex | Program Download | 14 | 03-15-2008 11:31 AM |
| Mozilla Firefox 2.0.0.8 (Türkçe) | Shady08 | Program Download | 4 | 10-31-2007 11:18 PM |
| Mozilla Firefox 2.0.0.3 - Final | Shady08 | Program Download | 1 | 03-22-2007 10:41 AM |
| Mozilla Firefox 3.0 Alpha 2 Pre | Shady08 | Program Download | 7 | 02-02-2007 10:23 PM |