Genel Kültür - Yaşam kategorisinde ve Garip Olaylar forumunda bulunan sigara içenlerin dikkatine konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşlar cinlerin yapısı dumansız ateşten olmakla beraber insan üstünde etkileride bulunmaktadır besinleri kokudur sigara içen arkadaşlar için söylüyorum her sigara ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| arkadaşlar cinlerin yapısı dumansız ateşten olmakla beraber insan üstünde etkileride bulunmaktadır besinleri kokudur sigara içen arkadaşlar için söylüyorum her sigara içmelerinde bu varlıkların etkisi vardır .beyine belirli zamanlarda yolladığı imlaslarla insana sigara içme isteği orataya çıkakar.onlar çok seki varlıklardır merkürün etkisi altında kaldıkları için .insan sadece akıl sayesinde yenebilir bu varlıkları zaten onlarda akılda eksikler ![]() | |
| | #2 |
| ilginç bilimsel miymiş bu hımm | |
| | #3 |
| paylasim icin tesekkurler. | |
| | #4 |
| wowww enteresaan allahtan içmiyorum ![]() | |
| | #5 |
| bende içmiom ![]() | |
| | #6 |
| paylaşımın içn saol | |
| | #7 |
| bende diyom neden geceleri fazla içiom sırf bu olaylar yüzünden bırakıcam şu mereti | |
| | #8 |
| ben içmiyorum ![]() | |
| | #9 |
| yahu arkadaş ne güzel içiyodum şimdi nasıl içecem korkarım yaaaaa ![]() | |
| | #10 |
| böyle biseyleri tamin ediyordum tesekkürler...mantikli | |
| Seçenekler | |
| |
Genel Kültür - Yaşam kategorisinde ve Garip Olaylar forumunda bulunan sigara içenlerin dikkatine konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşlar cinlerin yapısı dumansız ateşten olmakla beraber insan üstünde etkileride bulunmaktadır besinleri kokudur sigara içen arkadaşlar için söylüyorum her sigara ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| bu video dan sonra sigara içenlerin bırakacağına %100 garanti veriyorummmm!!!!!!!!!!!! | dehşet_b@b@ | Komik Şeyler | 24 | 08-26-2008 10:00 PM |
| sigara içen arkadaşların dikkatine!!!Rahmetlİ De İÇerdİ Diyenler Bakmadan GeÇmeyin | breakerturk | Genel Sohbet | 15 | 05-25-2008 05:37 PM |
| GÜnesi IÇenlerin TÜrkÜsÜ | ProOf | Şiirler | 0 | 12-05-2007 10:46 AM |
| Sigara içenlerin gizli düşmanı | breakerturk | Sağlık - Yaşam | 0 | 11-30-2007 04:05 PM |
| IBM kullanıcılarının dikkatine! | breakerturk | Donanım Genel | 1 | 04-19-2007 10:40 PM |