Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Vaaz

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan Vaaz konusunu görüntülemektesiniz.Genç papaz ilk defa vaaz verecekti. Bu nedenle çok heyecanlı görünüyordu. Yaşlı papaz, bunu farketti ve şöyle dedi: -Evlaım, şu ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Komik Şeyler > Komik Fıkralar

Maşaallah Vaaz

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Vaaz

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 12-17-2007, 10:20 PM  
Smile Vaaz

Genç papaz ilk defa vaaz verecekti. Bu nedenle çok heyecanlı görünüyordu. Yaşlı papaz, bunu farketti ve şöyle dedi:
-Evlaım, şu şişenin içindekinden bir bardak iç. Sana iyi gelecek ve sakinleştirecektir.
Genç papaz, bir iki derken bir şişe şarabı bitirdi. Daha sonra çıktı ve vaazını verdi. Kürsüden aşağıya indi ve yaşlı papaza heyecanla sordu:
-Nasıldım peder?
-İyiydin evladım, yalnız bundan sonra şu üç noktaya dikkat et: 1; Kürsüden inerken merdivenleri kullan, trabzandan kayma. 2; Dua aralarında amin dedirt, oley değil. 3; İsa peygamber, Allahın oğludur, bilmemneyin çocuğu değil!...

Alt 12-17-2007, 11:06 PM  
Standart Ce: Vaaz

sonuncuyu diyene lanet olsun

Alt 12-18-2007, 10:25 PM  

mükemmel yaaa nerden buluonuz bunları yaaaa

Alt 12-19-2007, 11:02 PM  

Alıntı:
hayaletzen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sonuncuyu diyene lanet olsun
AYNEN KATILIYORUM SANA

Alt 12-20-2007, 07:28 AM  

bilmemneyin çocuğu değil!...Her ne kadar İsa Peygambere hıristiyanların peygamberiymiş gibi,olsada Müslümanların da peygamberi olduğunu unutmayalım.

Alt 12-20-2007, 10:45 AM  

Merdivenleri kullan merdıvenlerı emegıne saglık sonuncu kısmına katılıyorum ama oda bır peygamber unutmayalım

Etiketler:

Seçenekler

Vaaz

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan Vaaz konusunu görüntülemektesiniz.Genç papaz ilk defa vaaz verecekti. Bu nedenle çok heyecanlı görünüyordu. Yaşlı papaz, bunu farketti ve şöyle dedi: -Evlaım, şu ...

Vaaz konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Alaturka Mavzer- Rapte Vaaz Velede Gaz Ver breakerturk Şarkı Sözleri 3 09-18-2007 02:29 AM
ilk vaaz merve_a... Komik Fıkralar 6 08-31-2007 12:01 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:23 AM .