Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

bush ve Şöförü

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan bush ve Şöförü konusunu görüntülemektesiniz.George W. Bush şoförüyle bir kır gezisine çıkar. Arabayla giderken bir tavuğu ezerler. Meseleyi tavuğun sahibi olan çiftçiye kim anlatacak ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Komik Şeyler > Komik Fıkralar

Maşaallah bush ve Şöförü

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

bush ve Şöförü

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 12-17-2007, 12:55 PM  
Standart bush ve Şöförü

George W. Bush şoförüyle bir kır gezisine çıkar. Arabayla giderken bir tavuğu ezerler. Meseleyi tavuğun sahibi olan çiftçiye kim anlatacak diye düşünürken Bush alicenap bir tavırla şoförüne şöyle der:

"Bana bırak. Ben Dünya'nın en güçlü adamıyım. Çiftçi bana muhakkak anlayış gösterecektir." Bush çiftçinin evine girer ve bir dakika sonra da nefes nefese koşarak geri döner.
Göz morarmış, surat dagılmış haldedir. Şoförüne "Çabuk toz olalım burdan!" der.

Aksilik bu ya, arabayla daha 20 metre gitmeden bu defa da orada gezen bir domuzu ezerler. Bush korkulu gözlerle şoförüne bakar ve "Şimdi adama gidip söyleme sırası sende!" der.

Şoför çiftliğe gider. Bush da arabada bekler. 10 dakika, 20 dakika 30 dakika derken....Şoför bir saat sonra sarkı söyleyerek, gülerek, cepleri para dolu ve kolunda irice bir meyve sepeti ile geri gelir.

Bush şaşkın bir halde sorar: "Çiftçiye ne dedin ki bu kadar ikrama boğdu seni?" "Valla ben de anlamadım" der Şoför. "Ben ona sadece şöyle dedim:
Iyi günler. Ben George Bush'un şoförüyüm. Domuz öldü!

Seçenekler

bush ve Şöförü

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan bush ve Şöförü konusunu görüntülemektesiniz.George W. Bush şoförüyle bir kır gezisine çıkar. Arabayla giderken bir tavuğu ezerler. Meseleyi tavuğun sahibi olan çiftçiye kim anlatacak ...

bush ve Şöförü konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
100 $ ve Bush feyyazbjk Komik Fıkralar 1 12-16-2007 08:24 PM
Einstein ve şöförü spartakus Garip Olaylar 1 12-05-2007 12:42 PM
Bayanlar kamyon şöförü olursa Kamyon Arkası Yazıları kosovali54 Kadınca 7 11-19-2007 08:51 PM
Yılın En İyi 10 Kadın Şöförü Seçildi MadgerM Komik Resimler 6 11-10-2007 10:59 AM
TAXİ ŞÖFÖRÜ:D bleeding_me Komik Fıkralar 14 09-04-2007 06:18 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:59 PM .