Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan ..:: seni her gördüğümde ::.. konusunu görüntülemektesiniz.Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] İnan ki senden başka hiç kimse yok içimde Yüzüne bakmasam da, başımı çevirsemde seni ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() Linkler sadece üyelere.... Üye ol] İnan ki senden başka hiç kimse yok içimde Yüzüne bakmasam da, başımı çevirsemde seni gördüğümde İnan ki senden başka hiç kimse yok içimde Ne kadar kırgım olsam, ne kadar dargın olsam da bile İnan ki senden başka hiç kimse yok içimde | |
| Etiketler: gamzelim |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan ..:: seni her gördüğümde ::.. konusunu görüntülemektesiniz.Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] İnan ki senden başka hiç kimse yok içimde Yüzüne bakmasam da, başımı çevirsemde seni ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| > seni seviyorum… SeNi SeViYoRuM... | ReAlWaN | Şiirler | 3 | 09-18-2008 11:07 PM |
| yaşamaksa seni sevmek ben hiç ölemdimki ölmedim ama seni unu | breakerturk | Aşk & Sevgi | 1 | 12-10-2007 12:47 AM |
| > Hep Seni | ReAlWaN | Şiirler | 0 | 12-08-2007 02:08 AM |
| > seni sevmekten seni kaybetmekten... | ReAlWaN | Şiirler | 0 | 12-08-2007 01:24 AM |
| ben her şarkıoda seni söyledim...seni dinledim | ScumBAg | Aşk & Sevgi | 3 | 09-17-2007 10:20 AM |