Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

OnLine Listesi YaLan & BozuK!!!

WH Forum Hakkında kategorisinde ve İstek ve Şikayetleriniz forumunda bulunan OnLine Listesi YaLan & BozuK!!! konusunu görüntülemektesiniz.Arkadaşlar online listesinde en az 10-20 daha sayamadım online kişiler den birine tıklayın profilde ofline gözüküyor Kandırma amaçlı mı yoksa ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Forum Hakkında > WH Forum Hakkında > İstek ve Şikayetleriniz

Maşaallah OnLine Listesi YaLan & BozuK!!!

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler
Alt 12-15-2007, 07:24 PM  
Angry OnLine Listesi YaLan & BozuK!!!

Arkadaşlar online listesinde en az 10-20 daha sayamadım online kişiler den birine tıklayın profilde ofline gözüküyor

Kandırma amaçlı mı yoksa bozuk mu???????

Alt 12-15-2007, 09:20 PM  
Standart Ce: OnLine Listesi YaLan & BozuK!!!

1 saat içinde işlem yapmayan kişiler online listesinde gözükmezler. Bozuk olmasının imkanı yok.

Alt 12-15-2007, 11:26 PM  

Son Aktıvıtesıne Bak Anlarsın...

Alt 12-16-2007, 07:49 AM  

orda hiç offline denk gelmedim gayet ii calısıo

Alt 12-16-2007, 04:05 PM  

ön yargılı olarak yalan ve bozuk demen ayıp özellikle yalan kısmı ön sorman cvp aldıktan sona cvp vermen daha iyimser hatasız insan olmadıgı gibi hatasız sistemde olmaz

Alt 12-16-2007, 04:41 PM  

Numboy bilip bilmeden yalan,bozuk gibi kelimeler kullanman çok yanlış ön yargıyla yaklaşmanın bir manası ve anlamıda yok.Biz nasıl üyelerimize saygı duyuyorsak sizinde bize WH Yönetimine saygılı olmanızı bekleriz.Bu soruyu sorarken işin içine yalan,dolan sokmadanda sorabilirdin.Bunun bir daha tekrarlanmasını istemiyorum.Nick arkadaşımız açıklamıştır..
Konu Kapanmıştır.

Konu Kapatılmıştır

Etiketler:

Seçenekler

WH Forum Hakkında kategorisinde ve İstek ve Şikayetleriniz forumunda bulunan OnLine Listesi YaLan & BozuK!!! konusunu görüntülemektesiniz.Arkadaşlar online listesinde en az 10-20 daha sayamadım online kişiler den birine tıklayın profilde ofline gözüküyor Kandırma amaçlı mı yoksa ...

OnLine Listesi YaLan & BozuK!!! konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
knight online gm listesi balaban538 Knight Online 3 12-29-2007 12:57 PM
Yalan, Yalan, Yalan, Yalancılığın Psikolojisi cagoooo Edebiyat - Türkçe 0 11-22-2007 03:35 PM
yalan yalan yine yalan koxp daha çıkmıcak kanmayın bu hilekarlara ic4tbulan Knight Online 0 07-28-2007 05:17 PM
yalan yalan yine yalan koxp daha çıkmıcak kanmayın bu hilekarlara icatbulann Knight Online 0 07-28-2007 04:38 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:00 PM .