1-bizim yörelerde kaderimiz doğuştan yazılır şiierlerimiz hayatımızı anlatır sevdamız yüreğimiz kadar mert olur ve seni unuttum kelimesi sadece mezar taşına yazılır
2-hayatı yaşayabildiğin kadar yaşa birini mutlu etmek için kendi mutluluğundan vazgeçme kimse senden daha değerli değil sevene can ver sevmeyene yol ver gitsin
3-sen sokakları tutkulu kılan kimsesiz bir akşamda iliklerime kadar ıslanmak pahasınada olsa yağmur altında aramaktan yorulmayacağım tek insansın
4-iki şaşkın yıldız gibi parlayan gözlerine bakıpta seni tüm içtenliğinle görebilenler anlarlarki sen bir ömre bedelsn
5-bir şarkı vardır dillerde derdini paylaşacak, bir şiir vardır kitapta kara sevda anlatacak bir roman vardır aşkımızı anlatacak bir de ben varım; hayatta seni yalnız bırakmayacak
6-rüzgar essede sen dallarını eğme hasret vursada sen sakın yıkılma ayrılık nedir ? acı nedir ? sen sakın bilme bu yürekten kim giderse gitsin sen sakın gitme
7-şafak vakti yağan çiğ tanesi kadar masum gün batımında denizden esen rüzgar kadar çılgın ve okyanusların derinliklerindeki inci tanesi kadar özelsin bitanem
8-dışarda yağmur,kalbimde rüzgar,seviyorum seni dünyalar kadar yüreğim yanar gözlerim ağlar içimde sadece senin hasretin var
9-gülller hep ellerinde açsın ama dikenleri batmasın.sevda hep seni bulsun ama seni yaralamasın.mutluluk hep yüreğine dolsun ama beni hiç bir zaman unutturmasın
10-eğer bir gün ağlarsan beni ara; seni güldüremem ama seninle ağlarım. eğer bir gün ölmek istersen yine beni ara seni vazgeçiremem ama seninle ölürüm
Konu shempatiq tarafından (01-22-2007 Saat 11:19 AM ) değiştirilmiştir..
|