Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

ava çıkan adam

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan ava çıkan adam konusunu görüntülemektesiniz.Ava çıkmış adam, başına gelenleri anlatıyormuş : -Ormanda ilerlerken, karşıma kocaman bir ayı çıkmaz mı? Çifteyi doğrultacak vakit yok! Silahı ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Komik Şeyler > Komik Fıkralar

Maşaallah ava çıkan adam

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

ava çıkan adam

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 12-14-2007, 07:30 PM  
Standart ava çıkan adam

Ava çıkmış adam, başına gelenleri anlatıyormuş : -Ormanda ilerlerken, karşıma kocaman bir ayı çıkmaz mı? Çifteyi doğrultacak vakit yok! Silahı bir kenara attığım gibi başladım kaçmaya. Fakat ayı peşimde! Benden hızlı koşuyor. Bir ara ayının sıcacık nefesini ensemde hissettim. O kadar yaklaşmıştı. Derken ayının ayağı kaydı, yere düştü. Fırsat bu fırsat, tabana kuvvet arayı açtım. Ama ayı toparlandı, kalktı, bana yetişti. Yine nefesi ensemde... Pençesini uzatsa omuzumdan yakalayacak. Allahtan tam o sırada yine ayının ayağı kaydı, yere düştü. Talih bana gülüyor! Hızımı arttırabildiğim kadar arttırdım, yeniden arayı beşyüz metre kadar açtım. Tanrı sizi inandırsın arkadaşlar, ayı yine bana yetişti. Yine nefesi ensemde... şansa bakın... ayının tekrar ayağı kayıp yere düşmez mi? Serüveni dinleyenlerden biri dayanamamış: -Sen de çok yürekliymişsin kardeşim! Hayvan bana üç defa nefesi enseme gelecek kadar sokulsa, çok ayıptır söylemesi, ben korkumdan altıma ederim. Avcı dönüp ters ters sözünü kesene bakmış : -Lafı karıştırma yahu! Ayı üç kez neyin üstüne bastı da ayağı kayıp yere düştü sanıyorsun?

Alt 03-17-2008, 04:40 PM  
Standart Cevap: ava çıkan adam

süperrrrmiş

Alt 04-01-2008, 01:35 PM  
Standart Cevap: ava çıkan adam

Paylaşım için sagol güzel olmuş

Etiketler:

Seçenekler

ava çıkan adam

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan ava çıkan adam konusunu görüntülemektesiniz.Ava çıkmış adam, başına gelenleri anlatıyormuş : -Ormanda ilerlerken, karşıma kocaman bir ayı çıkmaz mı? Çifteyi doğrultacak vakit yok! Silahı ...

ava çıkan adam konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
adam gibi adam Metin Oktay [sE] Spor Genel 6 06-14-2008 01:49 PM
EN AKILLI ADAM DELİ ADAM white_slayer Komik Şeyler 5 06-06-2008 09:17 PM
Beyaz bir Adam Nasıl Zenci bir Adam Yapılır BenJAMİN TM® Photoshop 1 05-28-2008 10:43 PM
Günahkar Ağızdan Çıkan Dua MeTkO Genel Sohbet 12 10-05-2006 10:49 PM
Yeni Çıkan Bi Mix sengiderken139 Müzik Genel 3 07-14-2006 01:45 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:05 PM .