Genel Kültür - Yaşam kategorisinde ve Garip Olaylar forumunda bulunan Penisini kesti :D konusunu görüntülemektesiniz.Restoranın mutfağından kaptığı bıçakla aniden penisini kesti; adamın organı yerine dikilemedi. İngiltere'de bir restorana giren adam mutfaktan kaptığı bıçakla penisini ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Restoranın mutfağından kaptığı bıçakla aniden penisini kesti; adamın organı yerine dikilemedi. İngiltere'de bir restorana giren adam mutfaktan kaptığı bıçakla penisini kesti. Londra’nın güneyinde bulunan Zizzi isimli restorana gelen 30 yaşlarındaki kimliği açıklanmayan adam mutfağa girerek bir bıçak kaptı ve penisini keserek kendisini hadım etti. Polis adamı gazla bayıltarak kontrol altına aldı. Tüm çabalara rağmen penis yerine dikilemedi. Hürriyet... | |
| | #2 |
| hhhehhe erkekliği gitmiş | |
| | #3 |
| eline sağlık. işim yoq şeyimi kesçem ![]() | |
| | #4 |
| yazık adama | |
| | #5 |
| ilginç paylaşim için teşekkürler ![]() | |
| | #6 |
| Adam sıkılmış herhalde böle yaşamaktan ![]() | |
| | #7 |
| aptal heralde ![]() | |
| | #8 |
sevgilisine hediye almayı unutmuş bunu uygun görmüş![]() | |
| | #9 |
| şeyinin kıymetini bilmio ![]() | |
| | #10 |
| | |
| | #11 |
hay sen cok yasa güldurdun bızı sabah sabah | |
| | #12 |
| anan sikem | |
| | #13 |
| ben teroristim | |
| | #14 |
| bu sitenin sahibini sikem | |
| | #15 |
| selam ya kusura bakmayın bunları ben yazmadım ya kusura bakmayın biri benim adıma benmim bilgisayardan webhattina girmiş ordada ben parolayı anımsa yapmıştım muratbng açıktı girmiş ve küfür etmiş hepinizden özür dilerim | |
| | #16 |
| hayatta en degerli malım 1 penis 2.g.t | |
| | #17 |
| murat bari mesajlarını sil daha önce yazdığın kfürülü olanları... | |
| | #18 |
| Teşekkürler......yazık olmuş onun yedek parçası da yok ![]() | |
| | #19 |
| teşekkürler... | |
| | #20 |
| allah akıl fikir versin ne diyelim | |
| Etiketler: aniden tüm d silin, boğazını kesen adamlar, penisini kesen adam, penisini kesti |
| Seçenekler | |
| |
Genel Kültür - Yaşam kategorisinde ve Garip Olaylar forumunda bulunan Penisini kesti :D konusunu görüntülemektesiniz.Restoranın mutfağından kaptığı bıçakla aniden penisini kesti; adamın organı yerine dikilemedi. İngiltere'de bir restorana giren adam mutfaktan kaptığı bıçakla penisini ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| > Aynalar Yolumu Kesti | ReAlWaN | Şiirler | 3 | 04-06-2008 12:55 PM |
| Telekom hatları kesti! | HoLyWar | Basketbol | 0 | 11-30-2007 10:28 PM |
| 37 yaşında nefesleri kesti | ProOf | Magazin | 0 | 11-12-2007 10:23 AM |
| ''Biz bağladık, Emre kesti'' | Shady08 | WH Haber Bülteni | 0 | 04-20-2007 11:23 AM |
| Omuz atanın boğazını kesti | Shady08 | WH Haber Bülteni | 0 | 03-22-2007 09:06 AM |