Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

sevgilere al götür bedenimi....

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan sevgilere al götür bedenimi.... konusunu görüntülemektesiniz.gece uyandım ıssızlığımda ...ıslanan sokakaların ürpertisi vardı tenimde...biliyorum yağmur olmuş yağmıştın sokağıma...yalnızlığıma....bir akşam üzeri ansızın yorulmuştum oysa kelimeler düğümleniyordu boğazımda ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Aşk & Sevgi

Sitemap Liseler HaritaG XML Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Alt 12-12-2007, 07:17 PM   #1

Arrow sevgilere al götür bedenimi....

gece uyandım ıssızlığımda ...ıslanan sokakaların ürpertisi vardı tenimde...biliyorum yağmur olmuş yağmıştın sokağıma...yalnızlığıma....bir akşam üzeri ansızın yorulmuştum oysa kelimeler düğümleniyordu boğazımda ard arda....çıkmıyordu ağzımdan nefesimle birlikte sozlerim.....dökemiyordum ifade edimiyordum yorgunluğumu kelimelerin kifayetsiz olduğu saatlerdi....

kapılar duvar olmuş kapanmıştı yüzüme bir bir...beton yığınlarının arasında sıkışıp kayboluyorum....seni sevmeleri hatırlatan kaç şiir varsa okuyorum ....sana gül yolluyorum ama nafile umud edemiyorum yarınları...tasviri mümkün değil ölü zamanlarımın....

bi pencere daha açsammı diyorum bazen yüreğimden sevgilere....ya üşürsem ya titrerse bedenim diye korkuyorum....acamıyorum pencerenmi, zaman içinde kaybolmaları yitik saatlerde yalnız yıldızları seyretmeyi istiyorum...ah bide gelsen sen gelsen üstüne bu saatlerde sarılsam aşk içinde boğulsak...zamanı kıskandırsak....gece ayazlarında çırıl çıplak umutlarla uyusak yıldız yorgan altında....ve tenimizi kucaklasa şubat soğuğu...ama üşümesek hatta terlesek ...sarılsak benliğimizde kaybolsak...ama olmaz dimi uzak umutların prensesisin sen acı zamanlarımın baş kahramanı...hayalin olmadan yapamayacağımsın...sen gelmicek bir zamanın içinde gelmicek bir zamanda kaybolan umutlarımsın....ardından kaybolduğum engin okyanusların deniz kızısın....sana ulaşmak zor yetişmek ardından koşarak yakınına....sevmek can çekişmek hayal ederek yarınlara düşlemek kalmıcak artık benliğimde ama biliyormusun....bir nisan yağmurunda yağman gerek benliğime sarılmalısın ıslatmalı gözyaşların bedenimi ...ve içimden birşeyleri alıp götürmelisin.....ve benliğimde adını yaşatmalısın kinim ve öfkem yıkanmalı bu yağmurda...yıldızlar ortmeli ...üşümemekten bahane...şimdi yağmur ol yağ benliğime...ve şimdi yağmur gözlerinle hasret diyarlarından sevgilere al götür bedenimi....

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan sevgilere al götür bedenimi.... konusunu görüntülemektesiniz.gece uyandım ıssızlığımda ...ıslanan sokakaların ürpertisi vardı tenimde...biliyorum yağmur olmuş yağmıştın sokağıma...yalnızlığıma....bir akşam üzeri ansızın yorulmuştum oysa kelimeler düğümleniyordu boğazımda ...

sevgilere al götür bedenimi.... konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ele Vermiyorlar Bedenimi Kyren Şiirler 1 04-02-2008 04:59 PM
İstersen Al GÖtÜr Benİ Kyren Şiirler 0 12-06-2007 03:19 PM
yorgun bedenimi... breakerturk Aşk & Sevgi 0 11-25-2007 06:59 PM
GİDECEĞİN YERE BENİ DE GÖTÜR umut111 Şarkı Sözleri 2 07-01-2006 02:10 AM
GİDECEĞİN YERE BENİ DE GÖTÜR umut111 Şarkı Sözleri 2 07-01-2006 01:19 AM

Saat: 06:23 PM

c="http://s32.sitemeter.com/meter.asp?site=s32webhatti" alt="Site Mete