Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan birşey söyle konusunu görüntülemektesiniz.birsey soyle can gibi hayat gibi bir volkan patlar gibi yanlızlıgım yere vuru gibi.Söyle yıldızlar dökülsün yere, birsey sözle gülüm, ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| birsey soyle can gibi hayat gibi bir volkan patlar gibi yanlızlıgım yere vuru gibi.Söyle yıldızlar dökülsün yere, birsey sözle gülüm, cok düsündüm. Orhan Veli tadında vurup voleyi ve buralardan gitmeyi olmadı diyemedim yine yar üstüne söyleyemedim yüzüne seni sevdigimi diyemedim ki lanet olsun bana diyemedim seni seviyorum diyemedim.Cennet gözlüm diyemedim.Eğer aşka ceza verebilseydim onunda benim gibi sevmesini isterdim. Konu Kyren tarafından (12-12-2007 Saat 04:10 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| Etiketler: bir şey söyle, birşey söyle |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan birşey söyle konusunu görüntülemektesiniz.birsey soyle can gibi hayat gibi bir volkan patlar gibi yanlızlıgım yere vuru gibi.Söyle yıldızlar dökülsün yere, birsey sözle gülüm, ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bilgisayardan Silemediğiniz Birşey mi Var??? | memoliwolf | Program Download | 20 | 09-12-2008 01:18 PM |
| Zaman diye birşey yok!!!!! | spartakus | Garip Olaylar | 8 | 05-12-2008 10:59 AM |
| Bu da birşey mi? | heLL song | Komik Fıkralar | 2 | 04-03-2008 07:36 PM |
| Aşk Böyle Birşey... | Kyren | Aşk & Sevgi | 0 | 07-18-2007 05:41 PM |