Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Yeni nesil gelin ve damat yeminleri!!!

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Yeni nesil gelin ve damat yeminleri!!! konusunu görüntülemektesiniz.Dünya ve insanlar hızla değişiyor. Hiçbir şey yerinde durmuyor! Ve tabii yemin türleri sürekli kendini geliştirmek zorunda kalıyor bu durumda! ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Genel Sohbet

Maşaallah Yeni nesil gelin ve damat yeminleri!!!

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 12-11-2007, 08:12 AM  
Standart Yeni nesil gelin ve damat yeminleri!!!

Dünya ve insanlar hızla değişiyor. Hiçbir şey yerinde durmuyor! Ve tabii yemin türleri sürekli kendini geliştirmek zorunda kalıyor bu durumda! Yoksa bugün ettiğimiz bir yemin, eğer donanımı yeterli değilse birkaç yıl sonra etkisini yitirebiliyor!

Bu yüzden gelin-damat arası sonsuza dek bağlama yemini de zamanımızın zor şartlarına göre yeniden yorumlandı, geliştirildi, genişletildi!

Gelin Yemini:

İki yarımdan bir tam olmaya adım attığımız bugünde; kredi kartlarını çökertip seni üzmeyeceğime, sık sık ağlayarak annemin evine gitmeyeceğime, pahalı hediyeler istemeyeceğime, sürekli şikayet etmeyeceğime, her gün sana mükellef sofralar hazırlayacağıma, seni anlamaya çalışacağıma, hayatım boyunca seni seveceğime söz veriyorum.

* * *

Damat Yemini:

İki yarımdan bir tam olmaya adım attığımız bugünde; futbol maçlarını seni sıkacak kadar izlemeyeceğime, televizyon kumandasını arada bir sana vereceğime, fazla mesai bahanesiyle arkadaşlara uymayacağıma, kayın validemin ev ziyaretlerinden rahatsız olmayacağıma, özel gün ve haftalarımızı asla unutmayacağıma, arada sırada da olsa sana hediyeler alacağıma, seni daima koruyup kollayacağıma söz veriyorum.

Alt 12-11-2007, 09:25 AM  
Standart Ce: Yeni nesil gelin ve damat yeminleri!!!

ya saka maka ama gercekten cok guzel bu emegıne saglık arkadasım

Alt 12-11-2007, 10:03 PM  

arkadaşım emeğine sağlık yine harikalar yaratmışsın ama nekeder yemin etsekde oluyor maalesef 3,5 yıllık evliyim 2,5 yaşında kızım var vede eşim asker malesef evlenmeden önce pek çaktırmıyorsun ama o imzayı atana kadar herşey ama yinede ben eşimle çok mutluyum emeğine ağlık

Alt 12-12-2007, 12:32 AM  

cok guzelmis saol...

Alt 12-12-2007, 12:58 AM  

paylasim icin saol

Alt 12-12-2007, 02:35 AM  

paylaşım için tşk....

Alt 12-20-2007, 11:41 PM  

hakkaten artık yeminler böle olsa ve herkes bunları yapsa anlaşmazlık die bişi olmaz

Etiketler:

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Yeni nesil gelin ve damat yeminleri!!! konusunu görüntülemektesiniz.Dünya ve insanlar hızla değişiyor. Hiçbir şey yerinde durmuyor! Ve tabii yemin türleri sürekli kendini geliştirmek zorunda kalıyor bu durumda! ...

Yeni nesil gelin ve damat yeminleri!!! konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni Nesil Hayvanlar :) RocKmaNia Komik Resimler 7 03-13-2008 02:18 PM
yeni nesil ayakkabılar Kyren Komik Şeyler 8 05-16-2007 03:52 PM
AMD'nin yeni nesil işlemcileri hakkında yeni bilgiler ve güncel gelişmeler breakerturk Donanım Genel 0 01-01-2007 12:41 PM
Damat rahatsızlandı gelin düğünde yalnız kaldı Shady08 WH Haber Bülteni 0 12-05-2006 02:21 PM
Gelin 81, damat 71 yaşında Shady08 WH Haber Bülteni 0 11-27-2006 09:07 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:02 PM .