Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

:: ÖzGüRsüN ::

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan :: ÖzGüRsüN :: konusunu görüntülemektesiniz.Her şeyini kaybettikten sonra özgürsün demiştin ya aslında özgür olmak için onu sadece kaybetmek ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Aşk & Sevgi

Maşaallah :: ÖzGüRsüN ::

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 12-09-2007, 03:42 PM  
Arrow :: ÖzGüRsüN ::

Her şeyini kaybettikten sonra özgürsün demiştin ya aslında özgür olmak için onu sadece kaybetmek değil ruhundan atmak gerekirmiş. Her şeyimi kaybettim özgür değilim istediğimi yapamıyorum, kendimi hala sana aitmiş gibi hissediyorum.
Bugünden sonra eğer canımı acıtan bir şey varsa emin ol ki ayrılık değil.Artık her şeyi bu kadar imkansızlaştırman..Benim içimde her zaman bir umut vardı ama şimdi seni daha iyi anlıyorum, bu kez gerçeği görebiliyorum.Artık masalın sonu gelmiş.Her masal mutlu bitecek değil ya.
Tek başıma mutlu gibiyim evet ama her saniye aklımdasın. Belki bir ömür olmaz ama ruhumdan seni atana dek öyle olacak. Senin mutlu olduğun her an benim mutluluğumdur bu yüzden her zaman yüreğinin özgür kalması dileğiyle…

Alt 12-10-2007, 12:18 AM  
Standart Ce: :: ÖzGüRsüN ::

paylaŞim İÇİn TeŞekkurler

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan :: ÖzGüRsüN :: konusunu görüntülemektesiniz.Her şeyini kaybettikten sonra özgürsün demiştin ya aslında özgür olmak için onu sadece kaybetmek ...

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:45 AM .