Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

:::... AnLataMıyoRuM ...:::

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan :::... AnLataMıyoRuM ...::: konusunu görüntülemektesiniz.NİYE ANLATMIYORUM SENİ? Baktım herkes aşkını, sevdasını yazmış. Ayrılıklarını, özlemlerini, ona verdiği değeri ya da kızgınlığını yazmış. Yarım kalmışlıkları, çektiği ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Aşk & Sevgi

Sitemap Liseler HaritaG Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Alt 12-09-2007, 03:41 PM   #1

Arrow :::... AnLataMıyoRuM ...:::

NİYE ANLATMIYORUM SENİ?

Baktım herkes aşkını, sevdasını yazmış. Ayrılıklarını, özlemlerini, ona verdiği değeri ya da kızgınlığını yazmış. Yarım kalmışlıkları, çektiği acıları yazmış... tamam dedim ben de seni yazacağım karar verdim. Şöyle biriki süslü püslü kelime bulmak lazım önce. Afilli de bir resim buldum... nerden başlamalı...

Evet tanıştığımız günden başlamalı, Başlıyorum;

Çok korkmuştum ya hayal ettiğim gibi değilse diye. Ama telefonda sesi çok hoş geliyordu.

Olmadı değil mi hiç romantik değil. Neyse yılmak yok. Tanışma anını boşver... Günün sonundan başlamalı:

Beni arabayla eve bıraktığında kalbim nasıl da çarpıyordu, kendimden korktum.

Yok yine olmadı. O duyguyu veremiyorum bir türlü. Oysa hayatımın en güzel günüydü. Peki o günü geçelim. Sana olan aşkımı yazayım en iyisi:

Öyle sıcaktı ki kalbim öyle senle doluydum ki iş, güç, hava, su herşey boştu senden başka...

Olmuyor işte olmuyor. Yüreğim sözcük bulamıyor kilitleniyorum. Sanki final sorusu aşkını anlat.

Peki yılmayacağım. En iyisi seni tarif edeyim herkes bilsin görmüş gibi olsun seni:

Ellerim nasıl da titrerdi ilk elini tuttuğumda. Sıcacık ellerini. Hele gözlerin. Yeşildi çimen yeşili...

Of of olmuyor değil mi. Okusan gülerdin bana. Elleri gözleri geçelim. Hah tamam gülüşün en sevdiğim şey onu anlatayım o zaman:

Ya sen güldüğünde nasıl içim erirdi bilsen. Allahın bir lütfu bu bana derdim.

Gene olmadı gene.... Bilgisayar başında terledim resmen. Kombi bile yanmıyor aslında.

İlk kavgamızı ve sonra hasretle kavuşmamızı anlatayım bari acı olsun dikkat çeksin:

Bitmişti, ben yatağımda ölmeye yatmıştım. Bütün gece kabuslar görmüştüm.

.....

......

......

Eeee güzel bir başlangıç sayılabilirdi. Biraz Adalat Ağaoğlu'ndan çaldım ama olsun. İyi de yine tıkandım işte devamı gelmiyor ki...

Allahım ne zormuş seni anlatmak. Hatırlıyorum senden önce ne şiirler yazardım eski sevgilime dair. Döktürürdüm valla kuşlar, çiçekler, kelebekler, avare günlerim, yosun tutan kalbim, kelepçeli ellerim, hapislerde yüreğim falan... Eeee şimdi neden olmuyor. Neden anlatamıyorum, neden paylaşamıyorum seni. Bir yazsam herkes dese ki vay be cımbız da ne sevmiş ne büyük bir aşk yaşamış. Onun kalbi de ne büyükmüş helal olsun deselerdi.

Olmuyor olmayacak işte. Oysa ne büyük bir sevdam var. Öyle doluyum ki senle sözcükler dökülüverir sanmıştım. Yanılmışım...

AH DELİ SEVDAM, AH CAN PARÇAM NİYE ANLATAMIYORUM BEN SENİ???

Alt 12-10-2007, 12:20 AM   #2

Standart Ce: :::... AnLataMıyoRuM ...:::

paylaŞim İÇİn TeŞekkurler

Alt 12-10-2007, 12:24 AM   #3

Standart Ce: :::... AnLataMıyoRuM ...:::

güzeldi sen mi yazdın...?

Etiketler:

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan :::... AnLataMıyoRuM ...::: konusunu görüntülemektesiniz.NİYE ANLATMIYORUM SENİ? Baktım herkes aşkını, sevdasını yazmış. Ayrılıklarını, özlemlerini, ona verdiği değeri ya da kızgınlığını yazmış. Yarım kalmışlıkları, çektiği ...

:::... AnLataMıyoRuM ...::: konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Anlatamıyorum \\marjory\\ Şiirler 0 12-07-2007 09:57 PM
Kimseye anlatamıyorum derdimi, ProOf Aşk & Sevgi 0 12-03-2007 12:12 PM

Saat: 07:32 AM

c="http://s32.sitemeter.com/meter.asp?site=s32webhatti" alt="Site Mete