Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan ...:: Uyandım bugün sessizce ::... konusunu görüntülemektesiniz.Uyandım bugün sessizce Bitmişti dün çektiğim işkence Gözlerimden süzülen her gece Sonsuz bir acı yada eğlence Bugün uyandım hiç yapmamışım ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Uyandım bugün sessizce Bitmişti dün çektiğim işkence Gözlerimden süzülen her gece Sonsuz bir acı yada eğlence Bugün uyandım hiç yapmamışım gibi Çatlak aynamda yabancı biri Baktığım heryer biraz kinli biraz kirli Sen gittiğinden beri ... Açtım penceremi yeni herşeye Ayrılmadan birgün önce nefes nefese ... Kanıma karıştı soluksuz geçen her gece Cesaretim yok şimdi ölüme gitmeye Bile bile batırıyorum kalbime hançeri Hayat herzamankinden biraz daha gri Girme kalbime kaybolursun yolları sisli Geçmişi silsem de nefesin yaşatır seni ... | |
| | #2 |
| PaylaŞim İÇİn TeŞekkurler | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan ...:: Uyandım bugün sessizce ::... konusunu görüntülemektesiniz.Uyandım bugün sessizce Bitmişti dün çektiğim işkence Gözlerimden süzülen her gece Sonsuz bir acı yada eğlence Bugün uyandım hiç yapmamışım ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sessizce | \\marjory\\ | Şiirler | 1 | 04-01-2008 09:02 PM |
| Teslim Olursun Ölüme .. Sessizce .. | shempatiq | Aşk & Sevgi | 0 | 11-13-2007 09:39 PM |
| Sessizce Seviyorum Seni... | Kyren | Aşk & Sevgi | 3 | 08-28-2007 10:53 AM |
| Sana Uyandım Sevgili | Kyren | Aşk & Sevgi | 1 | 07-12-2007 06:53 AM |
| Sessizce Seviyorum Seni | erdener | Aşk & Sevgi | 3 | 12-05-2006 11:18 PM |