Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan YaNLış AraMaYa WeriLeN iLgnÇ CwapLar :))) konusunu görüntülemektesiniz.aloo - fatmayla görüşecektim - yok güzelim. dunyayı kurtarmaya gitti. son aldigi is supermeni asmis da. - .................... - aloo ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| aloo - fatmayla görüşecektim - yok güzelim. dunyayı kurtarmaya gitti. son aldigi is supermeni asmis da. - .................... - aloo - kemal evde mi? - yok canim evde. bu ülkede hayat yok dedi, basti uzaya gitti. - .................... - aloo - sermin sen misin? - bilmem ki. bi dakka bekleyin aynaya bakıp geliyim. - hönk... - aloo - suat nerede? - valla en son başbakanla görüşmeye gidiyorum dedi. bi tımarhaneye bak istersen - aloo - sedat yok mu? - sabah bi sarışınla otele girerken görülmüş. daha çıkmamışlar. - ühüüüü. nalçaaaakkk. - aloo - kadir evde mi? - yok kardeş. son gördüğümde dua ediyodu, bir baktık uçmuş. - yaaaaaaaaaaa. - Alo Naci evdemi - Evde (ÇAAAT!) - Alo alo diit diit diit .............................. .. - Alo Kamil abi evdemi - Evde körolacasıca hala bi iş bulamadı Allah'ın cezası - Ee ben sonra ariyim yenge .............................. . - Alo Muzaffer bey evdemi - Buyrun benim - Selam dünyalı biz dostuz, ehehuhehe - ulan genemi siz .............................. . - Alo Mustafa Beyle görüşebilirmiyiz - Kim arıyodu - FBI! .............................. . - Alo Mehmet oradamı acaba - Evet - Hımm peki Cavit oradamı - Evet oda burada - Peki Kenan oradamı - Evet, beyfendi dalgamı geçiyosunuz siz - Suphi ? - (ÇAAAT!) diit diit diit ........................... - Alo Muratla görüşebilirmiyim - Bilmem daha önce hiç denedinizmi ........................... - Alo Şeyda oradamı - Hayır - Neden - Bilmem - Ama orada olmalı - Ama yok - Eminmisiniz - Hayır adım Hülya - Çok iğrençsiniz biliyomusunuz - Biliyorum, başka soru - Yaş kaç Hülya - 8 buçuk ama bir ay sonra 9 olucam - (ÇAAAT!) diit diit diit . _________________ | |
| | #2 |
| ALINTI</div>[quote]- Alo Muratla görüşebilirmiyim - Bilmem daha önce hiç denedinizmi [/b] güzel ![]() | |
| | #3 |
![]() | |
| | #4 |
| - aloo - sermin sen misin? - bilmem ki. bi dakka bekleyin aynaya bakıp geliyim. - hönk... bunu çok beğendim çok güzel konular açmışsın ![]() | |
| | #5 |
seda çoşmuşuz ![]() | |
| | #6 |
| bu konu daha önceden verildi hatta ben ekledim hehe yinede paylaşım için teşekkürler ![]() | |
| | #7 |
| ALINTI(cevd_@ @ 07 6 2006, 01:54 AM) 187945</div>[quote] bu konu daha önceden verildi hatta ben ekledim hehe yinede paylaşım için teşekkürler ![]() [/b] Kusura bakma ya gözden kaçmış SağoLun ArkadaşLar... ![]() | |
| | #8 |
züper | |
| | #9 |
| valla hepsi süper... hee bu arada.. bunlardan bikaçı benim söylediklerime benzio ![]() | |
| | #10 |
![]() | |
| | #11 |
![]() | |
| | #12 |
- aloo - kadir evde mi? - yok kardeş. son gördüğümde dua ediyodu, bir baktık uçmuş. - yaaaaaaaaaaa. ![]() | |
| | #13 |
harika.......... | |
| | #14 |
harika.......... | |
| | #15 |
| süper ![]() | |
| | #16 |
| süper ![]() | |
| | #17 |
| güsel .. saol ![]() | |
| | #18 |
| güsel .. saol ![]() | |
| | #19 |
| super bişe saol ![]() | |
| | #20 |
| super bişe saol ![]() | |
| Etiketler: ilgnç, ilgnç şeyler, ilgnç şeyler, ilgn, ilgnç, ılgnc |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan YaNLış AraMaYa WeriLeN iLgnÇ CwapLar :))) konusunu görüntülemektesiniz.aloo - fatmayla görüşecektim - yok güzelim. dunyayı kurtarmaya gitti. son aldigi is supermeni asmis da. - .................... - aloo ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| ARAMAYA SON TÜM FUTBOL OYUNLARI | S.D.K.O | Nokia | 17 | 12-02-2007 03:11 PM |
| YANLIŞ ARAMAYA VERİLEN İLGİNÇ CEVAPLAR | cevd_@ | Komik Şeyler | 24 | 06-22-2007 09:20 PM |
| MSN'de Artık Smile Aramaya Son | LogarDanger | Görüntü Resimleri | 0 | 01-09-2007 06:17 PM |
| Saygun Paşa’yı Beyaz Saray’da aramaya kalktılar | Shady08 | Dünya | 0 | 11-20-2006 10:34 AM |
| TürKiYedeKi iLgnÇ DerNekLerimiZ... | PiYaNisTTT | Komik Şeyler | 11 | 07-15-2006 12:53 PM |